Vierailija

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juoruilu, valheet ja toisten töiden arvostelu (ei siis arvostaminen vaan päinvastoin). Keneenkään ei voi luottaa, kun selän takana puhutaan pahaa, mutta kasvotusten ollaan tosi ystäviä.

Työyhteisössämme on itseni lisäksi kaksi vakinaista työntekijää ja sitten pätkätyöläisiä, joiden sopimuksia uusitaan tai sitten ei. Lisäksi on työllistettyjä ja harjoittelijoita.Nämä kaksi muuta vakituista muodostavat klikin, joka saa sitten vaihtelevasti mukaansa muita tuohon paskanpuhumiseen. Joka ikisen miehen he ovat onnistuneet saamaan pois työpaikaltamme, jotkut ovat lopettaneet kesken sopimuskaudenkin. Oma työnkuvani eroaa heistä hiukan, joten saan onneksi olla erossa heistä osan aikaa, sillä inhoan sitä jatkuvaa toisten tekemisten ja tekemättä jättämisten ruotimista, puhumattakaan henkilökohtaisuuksiin menemisestä. Vaikka pidän itse työstä, niin näiden kahden takia hankkiudun lähiaikoina muualle.

istuu päivät pitkät kahvilla ja lehteä lukemassa, eli tehokasta työaikaa sillä ehkä joku tunti per päivä. ja sitten sillä on mukamas niiiiiiiiiiiin hirveesti töitä että se on ihan rasittunut. voi, voi, raukkaparka. laiska paska perkele. eikä se edes niitä töitään tee kunnolla mitä sen oikeesti pitäis hoitaa. tänään taas ollu semmoinen vitutuspäivä ettei mitään rajaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat