Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis ensin suihkuun, sitten saunaan, sitten suihkuun ja sitten uimaan.sitten altaaseen ja polskimaan.. vai siis hä?

Kommentit (7)

Lainaus:

mennä suoraan saunasta pukemaan, aina sitä sen verran hikitippaa tulee...no onneksi et tule suoraan saunasta sinne altaaseen sentään, omatpa on vaatteesi.
Tiedätkös, ihmiset ovat erilaisia, hikoavat erilailla. Enkä suinkaan mene sinne löylyjä ottamaan, vaan istun sen verran että kuivun.

Ensin suihkuun (peseydyn) ja sitten suoraan uimaan. Uimasta suihkuun peseytymään, sitten saunaan ja saunasta suoraan pois (en käy saunan jälkeen enää suihkussa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. mene sisälle ja maksa pääsymaksu

2. kävele pukuhuoneeseen, riisu vaatteet, lukitse kaappi

3. mene pesuhuoneeseen, peseydy hyvin

4. mene saunaan lämmittelemään

5. peseydy ja pue uimapuku päällesi

6. mene uimaan

7. nouse altaasta

8. mene pesulle ja saunaan

riisun itten alasti siellä pukuhuoneessa, laitan kamat lukolliseen kaappiin.(Kylpylässä oon jo hotellihuoneessa riisuutunut ja laittanut kylpytakin päälle, alla uimapuku tai pelkät pikkarit, ja sitten riisun ne ja laitan pikkarit ja kylpytakin pukukaappiiin).Sitten hipsin pukkarista suihkuun - jossain kylpylöissä pitää tässä välissä olla jotain päällä jos ei suoraa käyntiä suihkutiloihin.Sitten suihku+pesu, sitten sauna, sitten suihku+pesu, sitten uikkari päälle, ja uimaan.Uimasta tullessa samat toisin päin: suihku, sauna, suihku, ja vaatteet päälle.Pyyhkeen ja uikkarit ja mahd. shampoon yms. otan sinne suihkuhuoneen puolelle mukaan, mutta tavarat jätän pukuhuoneen kaappiin.Ja kylpylään kannattaa muistaa ottaa omat jotkut rantatossut tms. mukaan kotoa, niin on kiva hipsiä hotellihuoneesta ne jalassa, eikä tartte niitä lätsyjä froteetossuja ostaa erikseen hotellista.Tietysti jos menet kylpylään muuten vaan ilman hotellimajoitusta, toimit niinkun uimahallissa.Ja muista huuhtoa jalat - yleensä siinä juuri suihkutiloista hallin puolelle mennessä on jalkojen desinfiointisuihku seinässä. (no ei se iso synti oo jos jää välistä)

mennä suoraan saunasta pukemaan, aina sitä sen verran hikitippaa tulee...no onneksi et tule suoraan saunasta sinne altaaseen sentään, omatpa on vaatteesi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat