Seuraa 

Missä vaiheessa olette ottaneet matkarattaat käyttöön? Olisko Heinävauvalle (9kk) nyt ajankohtaiset? Meillä on yhdistelmävaunujen rattaat niin kamalan isot ettei pojua oikein niissä ole vielä hyvä kuskata... Ja yhdistelmät ovat painavat lastata autoon ja vievät paljon tilaakin.

Mielipiteitänne ja kokemuksianne odotellen, Minnuska.

Kommentit (8)

Meillä on käytetty kauppareissuilla ym. automatkoilla matkarattaita vähän päälle 3kk iästä lähtien. Tyttö tykkää kovasti ja asento on ihan makaava (kärryjen merkki Graco) Pidemmät ulkoilut ja päikkärit nukkuu aina yhdistelmävaunuissa.

Meillä on ainakin vauvamme ollut jo alusta lähtien kunnon matkiksissa reissuissa aina. Meillä on alusta asti ollut muutenkin naama menosuuntaan rattaissa, joten ei sikäli ole kovin ihmeellistä. Kiva vaan, kun etupyörät kääntyy jne, mutta isommistakaan ei vielä luovuta, ovat lenkillä ja metsässä niin paljon paremmat.. ja muutenkin on tuplatkin vielä käytössä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika on nyt puolivuotias ja otimme juuri pari viikkoa sitten matkikset käyttöön. Hieman jännitti kuinka viihtyy, kun niissä matkustetaan naama menosuuntaan, mutta kovasti tykkäsi uudesta menopelistä. Viihtyvyys kaupoissa ja ostarissa huomattavasti parempi ja hyvin nukutti, vaikka ei ihan makuuasentoon selkänoja laskekaan. Luulen, että meillä tulee olemaan kovassa käytössä aina seuraavaan talveen saakka.

Ollanpa meillä oltu aikaisessa.... poika on nyt vasta 3,5 viikoa vanha ja oltiin tänään eka kertaa matkarattailla kaupungilla. Tosin olin kiinnittänyt pehmeän kantokopan niihin, jossa vauva sai nukkua ihan vaakatasossa. Onko muita näin tehneitä? Yhdistelmämme ovat niin painavat, että en jaksa nostaa niitä autoon.aurinkopullo ja poitsu

Tyttö nyt 7kk... vähän epäilytti että kannattaako edes ostaa, että suostuuko tyttö nukkumaan niisä kun ovat kuitenkin hieman pienemmät (lyhyemmät) mutta hyvin nukkui ja äiti sai tehdä ostoksensa! =)

Sitä en sitten tiedä kun kasvaa pituutta että miten tulee uni, kun jalat tulee yli sieltä? Se on sen ajan murhe....=)

Ja merkki oli siis graco mirage...

ja siitä asti ne ovat kulkeneet autossa mukana ja olleet kovassa käytössä. Kotona yhdistelmät nyt rattaina, poika 9,5 kk. Meillä ABC Designin (kalliimman mallin) matkarattaat ja todella tyytyväisiä niihin olemme olleet. Näissä rattaissa on kunnon kuomu ja jalkapeite sekä kohtuullisen kokoiset renkaat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat