Vierailija

Mies tunnusti häiden jälkeen menneisyydestänsä niin pahan jutun etten pysty hänen kanssansa enää olemaan. Pystyykö avioliittomme mitätöimään, kun häistä on näin vähän aikaa?

Sivut

Kommentit (60)


" Jännä juttu silti, ettei ap ole huomannut miehen seksuaalisessa käyttäytymisessä mitään outoa tai ahdistavaa, vaikka suhdetta vuosi takana. "

AP:n viesti on provo.

fyysisesti pahoin tää ihmisten musta-valkoinen ajattelutapa...ensin ap sanoo, että ihminen tuntui heti oikealta - sitten menneisyys on niin hirveä peikko, ettei muuta vaihtoehtoa ole kuin avioero! Mut niinhän se nykyään menee - jos ei ihminen ole juuri sitä, mitä itse haluaa tai odottaa, niin erotaan, sehän on muodissa ja niin älyttömän helppoa! Ei tarvi selvitellä asioita ja ajatuksia, ei tarvi yrittää ymmärtää (hyväksyä ei silti tarvitse) ja selvittää niitä, vaan EROTAAN. huh huh - se siitä ja uutta putkeen! Seuraavaksi varmaan kaivat luurangotkin kaapista, ettei vaan käy taas yhtä ohraisesti. Ja itse tietenkin olet hyvä ihminen, koska et ole joutunut virkavallan kanssa tekemisiin.Onnea ap sulle. Elämä on yllätyksiä täynnä ja kaikki ei ole täydellistä. Miehellesi toivon sellaista ihmistä rinnalleen, joka hyväksyy hänet menneisyydestään huolimatta ja pystyy rakastamaan sillä voimalla että hän on tuntunut oikealta ihmiseltä ja seisoo rinnalla myös vaikeuksien keskellä.Kumpaa mahdat ap hävetä - miehesi menneisyyttä vai sitä että joku saa sen kenties tietää... kasva vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


haluaisi elää vaikka hän olisi " tekonsa sovittanutkin" linnassa lusimisella. Samoiten pahat huumesekoilut, raiskaus, tappo/murha ym. kuuluu samaan kastiin.
ain iin muttei siinä vuodessa tai puolessa vuodessa kerennyt tai jopa kahdessa kuukaudessa

pienet naisraukat elää väkivaltaisen tai muuten pahan miehen kanssa ja ei voi erota kun pitää vaan jaksaa yrittää! Hyvä! Sitä saa mitä haluaa.. te jotka puolustelette noita miehiä tai naisia olette ääliöitä. Sitten käy niin kuin monessa perheessä täällä suomessakin, jompi kumpi ottaa ja murhaa toisen/koko perheen. Vitun fiksua porukkaa täällä.

haluaisi elää vaikka hän olisi " tekonsa sovittanutkin" linnassa lusimisella. Samoiten pahat huumesekoilut, raiskaus, tappo/murha ym. kuuluu samaan kastiin.

Nyt ajatellen pystyn hyväksymään kaiken muun paitsi pedofilian, raiskauksen ja suunnitellun murhan.

Miksi? Ja kun jonkun kanssa on, jota todella rakastaa, niin noista murhan pystyy selittämään itselleen ihan parhain päin, ts. sillä hetkellä, kun olet jonkun kanssa, ei tuollainen aiemmin tapahtunut tunnu todellisuudelta, se ei ole sama ihminen. Eikä välttämättä olekaan enää se, joka murhasi. Ihmiset ajautuvat tappoihin ja ehkä joskus murhiinkin elämäntilanteen ajamina, sen hetkisessä vaiheessaan, jokin selviytymiskeino tms.Raiskaus ja pedofilia ovat taas sellaisia meissä syvällä olevia, seksuaalisia alueita, jotka eivät katoa ihmisestä. Seksuaalisuus on niin kokonaisvaltaista, se kehittyy lapsesta lähtien ja on meissä aina, ja on myös vietti, enemmän vaisto-toimintaa ja määräävämpää, kuin joku " halu tappaa" . Halua tappamiseen ei ole kuin sarjamurhaajilla, halu raiskata on taas koko ajan meissä, koska se on seksiä, sen yhdistämistä valtaan ja kokonaista ajattelumallia alistamisesta yms.Murha ei ole meissä itsessämme, seksiin liittyvä on.

Älä kanna huolta miehesi tulevaisuudesta. Kyllä niitä elämän potkineita sinisilmäisiä naisia aina löytyy hänellekin. Kaikki eivät ymmärrä pitää itsestään huolta, mutta se on heidän ongelmansa. Jotkut naiset lähettävät rakkauskirjeitä linnakundeille, joita eivät edes koskaan ole tavanneet.

ap:ta luovuttamisesta?Eikö vaimolla ole samat oikeudet kuin tyttöystävällä, turvalliseen elämään? Että kun on sormukset vaihdettu niin sitten pitää yhdessä pysyä oli mikä oli.Kuten tässä jo paljastuikin niin kyse ei ole mistää kevyestä rikoksesta kuten arvelinkin vaan siis rikoksesta joka kertoo liikaa ihmisen sisäisestä moraalista.

Ap:lla olisi ollut oikeus tietää jo ennen avioliittoa. Miski ap:n pitäisi riskeerata koko elämänsä jäämällä seksuaalirikollisen rinnalle elämään?

Ja vaikka kuinka ihminen istuisi rangaistuksensa niin se teko puhuu puolestaan niin paljon ettei luottamusta voi koskaan olla. Meillä samanlainen tilanne perheessä. En ole ko ihmisen kanssa enää tekemisissä. Koskaan enää.

sait tunteet kuumiksi monen koneen äärellä. Ja mäkin kun ihan tosissani puolustin avioliiton tärkeyttä ja ihmisten välistä vahvaa sidettä, rinnalla seisomista ja toinen toistensa tukemista vaikeuksissa...tämän takia alkaa pikkuhiljaa mennä maku tästä palstasta. Ei ollut kiva provo ap, mut ehkä sait tästä jotain tyydytystä.painun pehkuihin. Ihmiset on niiiiiin outoja... huokaus.Ei se nyt luottamuksesta mitään kerro. Tääl taas ollaan sitä mieltä et miehissä on vaan vikaa.

Miks ap ei ole kyselly miehen menneisyyttä? Eikö ole ihmetellyt jos useampi vuosi " puuttuu" niin ku vakavasta rikoksesta saatavassa tuomiossa käy.Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


rikos sovitettu ja ilmeseti uusimisesta ei ole pelkoo?

Mites se kaava menikään - niin myötä- kuin vastamäessäkin?
ja ilman luottamusta on hieman heikkoa aloittaa avioliittoa.
että olet rakastunut ja halunnut viettää loppuelämäsi sen miehen kanssa, johon tutustuit ja halusit tätä sitoumusta?? Eivät läheskään kaikki puolisot kerro MITÄÄN menneisyydestään ja silti rakastavat toisiaan ja elävät yhdessä onnellisina. Tavallaan se ei edes kuulu sun tietoosi automaattisesti vaan vasta sitten, jos toinen osapuoli niin haluaa.Ajattele asia niin, että menneisyys on mennyttä, hän on sen sovittanut ja aloittanut uudelta puhtaalta pöydältä - sinun kanssasi. Ja ole iloinen ja positiivisesti otettu, että hän rohkaisi mielensä ja HALUSI VAPAAEHTOISESTI kertoa asian sinulle - ei ole väliä oliko se ennen vai jälkeen avioliiton, rakastuithan juuri siihen tutustumaasi mieheen. JOS OLISIT TIENNYT aikaisemmin, etkö silti rakastaisi juuri tätä miestä? On vaatinut paljon rakkautta ja luottamusta mieheltäsi sinua kohtaan, että hän on kertonut näin aran asian sinulle - ja miten palkitset siitä hänet, jättämällä hänet, niinkö??Kauheaa, jos ihmisellä ei ole oikeutta omiin asioihinsa ja vielä kauheampaa, jos se läheisinkin ihminen silti haluaa uudesta alusta huolimatta tuomita hänet. Sinunhan pitäisi nimenomaan seistä hänen rinnallaan ja olla onnellinen, että hän ylipäätään halusi asian sinulle kertoa.Älä tuomitse - hän on jo rangaistuksensa kärsinyt. Ja jos vielä eroa haluat, mieti rauhassa ja tarkkaan - puhtaasti omalla sydämelläsi ja vaistollasi ennenkuin teet kiukussa tai äkkipikaisuudessa jotain peruuttamatonta. Mieti sitä miestä, kenen kanssa naimisiin halusit.Onko meillä oikeutta tuomita ketään menneisyyden perusteella, jos toisella on ollut selvä pyrkimys parempaan..... Vaikka historia vaikuttaakin nykyhetkeen, on jokaisella varmasti asioita joita katuu ja joita ei enää koskaan tekisi - ei niitä tarvitse kantaa taakkana koko loppuelämän ajan silti.

miksi mies ei kertonut ENNEN avioliittoa! Outoa. Kyllä joku voi vuodenkin esittää muuta kuin on.Olen pahoillani ap, muuta heti pois ja ero vireille. Onneksi sait tietää jo nyt eikä vuosien päästä - tai kun hän tekee sen uudestaan.Kaikkea ei voi eikä pidä hyväksyä eikä ymmärtää.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat