Seuraa 

Onko kellään kokemusta mistähän mahtaisi johtua? Voiko raskauspahoinvointi tulla takaisin..kärsin kovasta pahoinvoinnista viikolle 17.Nyt on ollut kaksi päivää tosi paha olo, kuvottaa koko ajan. Viime yönä valvoin kaksi tuntia kun oksetti ja samalla kauheet kivut mahassa. En pystynyt kääntymään kummallekaan kyljelle kun sattui niin kamalasti.Onko jollain samanlaisia oireita tai tietoa mistä vois johtua?-Tiziana rv 27+4

Kommentit (5)

Tämä pisti miettimään. Mulla ei ollenkaan yhtä paha tilanne kuin ketjun aloittajalla, mutta mietin itsekin että miksi nykyään välillä taas on yököttävä olo (nyt 25. rv menossa) kun alkuraskauden yökötykset meni jo ohi joskus 16. rv:lla. Erityisesti yököttää, kun olen nukkunut huonosti, väsynyt ja töissä kiire. Ruokahalu huonontunut edellisistä viikoista ja paino ei noussut viime viikkojen aikana enää kuten ennen. Tällä hetkellä olenkin saikulla unettomuuden vuoksi. Pitäiskö nyt tästä ajoittain yököttävästä olosta myös huolestua huonosti nukkumisen lisäksi...?

En muista rv:tä tarkkaan, olisiko ollut 28... Tapahtui kuitenkin joulukuun (2006) vikalla vkolla, ja LA oli 19.2. Yht'äkkiä aloin aamulla oksentamaan hillittömästi, ja sitä jatkui koko pvän. Myöhemmin iltapvällä menin Hyvinkäälle (ja oksensin sielläkin odottaessa muutamat kaarimaljat täyteen), ja kyllä ne teki mulle kaiken maailman tutkimuksia eka päivystyksessä, ja sitten ottivat osastolle yöksi. Pistivät nestetippaan ja sain pahoinvointi-lääkettä. Seuraavana päivänä olo oli parempi (vaikkakin heikko), joten pääsin kotiin. Mutta sen vrk:n aikana kävin mm. röntgenissä, missä ultrasivat sappirakkoa(??), kun myös tuohon oikealle puolelle ylämahaan sattui.En sitten tiedä, mikä lie noro-virus tms. oli, mutta päivän sitä hillitöntä oksentelua kesti, sitten meni ohi. Alkuraskaudessakaan en oksentanut kuin yhtenä päivänä (rv7), niin olihan se vähän outoa.Mutta asian ydin siis oli se, että kyllä ne ainakin minun kohdallani ottivat asian ihan "vakavasti", ja tutkivat ja hoitivat - vasta yhden päivän oksentelun takia! Syy ei selvinnyt, mutta eivät lähettäneet kotiinkaan oksentamaan. (Oli vielä joulu-kiireet menossa, joten kiitos ja kunnia Hyvinkään sairaalalle tästä!)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oli esikoista odottaessa pahoinvointia (ja oksentelua) rv 22+. Sen jälkeenkin huonoa oloa aina välillä. Viimeiset oksennukset lensi synnärillä :) Eipä kukaan koskaan sanonut että jotenkin epänormaalia olisi ollut tai liittynyt raskausmyrkytykseen. Jotkut raskaudet vaan rankempia kuin toiset. Tsemppiä!

Ja sieltä käskettiin ottamaan 2 Panadolia ja mehua... Joopajoo. No sain pari tuntia nukuttua, mutta edelleen olo on tosi kurja:( Huono olo, kylmä hiki päällä, hengästyttää. Mutta ilmeisesti pitäis vuotaa verta jumalattamasti ennenkuin ne sanovat polilta että tuu näytille. No aattelin soittaa neuvolaan ja illalla meen polille jos tää olo jatkuu.-Tiziana rv 27+5

raskausmyrkytys. Kaverilla oli ensimmäistä odottaessaan ja vauva syntyi jo rv 32 kiireellisellä sektiolla. Toisessa odotuksessa käskettiin heti ottaa yhteyttä äitipolille, jos rv 20 jälkeen tulee pahoinvointi 'takaisin'.Suosittelen siis ottamaan yhteyttä äitipolille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat