Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heips,

Millaisilla mittareilla mittaatte pienen vauvan kuumetta? Olemme ajatelleet ostaa sellaisen korvasta mittaavan, millaisia kokemuksia teillä on niistä? Oletteko todenneet jonkun merkin hyväksi/huonoksi?Kiiittäen ja kumartaen, Mangolia + pikku-herra 5vkoa

Kommentit (2)

ja hyvä on ollut. Philips merkiltään.(pari digimittariakin löytyy, mutta ovat aika vähällä käytöllä) Alussa mittailin jonkin aikaa silloin tällöin terveenä, jotta selvisi mitä lukemia se näytti silloin. Ja pääseehän siinä helpolla mittauksen suhteen. ei tarvi vaippoja aukaista ja " kiusata" sairasta lasta pyllystä mittaamalla (aika pienestä esikoinen tätä vastusti kovaäänisesti) ja vanhempi lapsi ei nykyään jaksa vielä paikallaan olla, jos mittari on kainalossa. Ja 2v vanhalta en nyt enää kuvittelisi mittaavani edes pyllystä, joku ehkä voi. Ja nukkuvalta lapselta on helppo mitata myös korvamittarilla kuume, ei edes herää siihen.Kyllähän lapsesta huomaa, kun lämmön puolella on ja ei kait sillä niin ole väliä, jos lämmössä on parin mittauksen aikana kymmenyksen ero. Eihän ennen elohopeamittareista edes kymmenyksiä nähnyt tarkasti ja hyvin toimi silti. :) Mun mielestä korvakuumemittari on kyllä hyvä hankinta, mutta jokainen toimikoon haluamallaan tavalla.

Minä menin tyhmyyksissäni sellaisen ostamaan ja joka mittauskerta sillä saa eri tuloksen... Neuvolan tätikin sanoi, että saahan sillä korvamittarilla sellaisen suuntaa-antavan mittaustuloksen, mutta tarkimmin mittaat pikkuiselta kuumeen pepusta ihan tavallisella digitaalimittarilla. Eikä maksa niin paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat