Vierailija

Herättiin puoli tuntia myöhemmin ja kauheella kiireelläpiti laittaa pienet kapset tarhakuntoon ja siinä sivussa myös itseäni. No, kävipä niin hassusti että kiireessä unohdin jalkaan pyjamahousut. Yleensä puen farkut vasta kun ollaan pukemassa ulkovaatteita. En huomannut lainkaan siinä aamuhässäkässä että jalassani on yökalsarit. Voi että miten noloa oli kun vasta bussin lähdettyä liikkeelle huomasin töppäykseni. Pakko oli jäätävä seuraavalla pysäkillä pois ja juoksujalkaa takasin kotiin housujen vaihtoon. Häpeän itseäni.

Kommentit (7)

Olipahan ihmisillä ainakin hetken hauskaa, jos huomasivat :)Sellaista hyväntahtoista " tuollaisia ne pienten lasten äidit on" -hauskaa siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mun yksi tuttu, jolla ei edes ole lapsia, meni eräs aamu töihin eriparikengissä. Töissä vasta huomasi ja totesi että olikin ihmetellyt, miten oli niin hankala kävellä - ihan kuulemma tuntui siltä kuin olisi eri korkuiset korot kengissä. No niinpä olikin kun oli ihan eri kengätkin. ;)

*punastus* ... kun oli talvisukkikset jalassa, niin en huomannut kuin vasta töissä. Onneksi työkaverilla oli jumppahousut lainata. Oli muuten aika tylikäs yhdistelmä paitapuseron kanssa ;D! Nyt jaksaa jo naurattaa...

meni hirveällä kiireellä töihin jossa huomasi että on eripari kengät jalassa (siis aivan erinäköisetkin), kävi sitten pomolta kysymässä voiko käydä kotona vaihtamassa kengät, ja siellä huomasi että on kaiken lisäksi hammastahnaa poskia myöten ;-)

On siinä saattanut pomoakin hymyilyttää...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat