Vierailija

pelailin simsejä opiskellessani yliopistossa. Olivat ainakin silloin hauskoja...

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarvit perus sims pelin, joka maksaa noin 50€ (eli nimi on The sims 2) ja tuolla pääsee hyvin alkuun. Peliä voi sitten taitojen ja innostuksen kasvaessa laajentaa erilaisilla lisäosilla, jotka siis tarvitsevat tuon peruspelin toimiakseen.

Pääseekö sillä vielä mihinkään. Onko siis jo valmis peli

Voi kauhistus jos pitää ostaa 5o€:n arvoinen peruskapistus ja lisäksi vielä joku lisäpeli. Ei riitä yksinhuoltajan rahat :(

Simeistä voi siis tehdä haluamansa näköisiä, ne voivat lisääntyä (kaikki on tietty sensuroitu tehokkaasti) ja saada lapsia. Melkein kaikkea pelissä olevaa voi muokata!

Lisäosia voit ostaa sitten lahjaksi myöhemmin ;). Niiden avulla Simeille voi esim. tehdä lemmikin. Peleissä ei ole mitään vihattavaa, ap! :)

Olen vain kuullut nimen ja itselläni ei ole mitään tietoa peleistä. Olisiko hyvä lahja 8-vuotiaalle. Onko pelejä useampi. Kiitollinen kaikesta tiedosta!

ps. mikä on pelien hintataso

Mutta sitä kun en niistä mitään ymmärrä. Ärsyttää kun tekniikkaa menee vauhdilla eteenpäin ja itselleni riittäisivät ihan simppelit laitteet. Onneksi leivänpaahdinta ei vielä laitettu digiaikaan. Pitäisi näpytellä sen satakunta nyppäintä, että saisi leivän paahdettua! ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat