Vierailija

Kun kaikki lähi päiväkodit on niin täynnä ettei niihin mahdu. Kyseinen pph on todella hyvä ja ammattitaitoinen lasten kanssa. Meillä on tosin kaksi lasta, jolloin hoitokulut olisi 1000e ja saisimme toki kelan yksityisen hoidon tuen.

Kommentit (4)

Kelan ja kunnan tukien jälkeen (tarkista maksaako kuntasi kuntalisää yksityiseen hoitoon, meillä maksaa vaikka muuten ei maksa, juuri siksi kun pk:t on täynnä!) nyt n. 200e ja lapsen täyttäessä 3v ihan pian niin maksaa meille itselle n. 300e.Päiväkotien maksukattokin on nousemassa. Hyvästä hoitajasta maksan mielelläni tuon 300e. Meillä perheen bruttotulot n. 5500e. Tietenkin sekin vaikuttaa paljonko on varaa, mutta itse maksan mielelläni lapsen hyvästä hoidosta.Pienillä tuloilla on toki mietittävä kannattaako mennä töihin ollenkaan siis kun laskee pois nettotuloista kaikki matkakulut, lounaskulut, työvaatteet, lapsen hoitomaksu jne. niin jääkö ollenkaan plussalle verrattuna siihen, että on kotihoidontuella tai kotona muuten. Jos lapsi on jo yli 3v etkä saa kotihoidon tukea niin voi aina miettiä jotain extrahommaa kotona (puhtaaksikirjoitus lapsen nukkuessa, joku jälleenmyyntityö mitä voi tehdä vaikka lapsen kerhossa ja kerhokavereilla eli minne voi ottaa lapsen mukaan tai iltaisin jättää isän hoiviin jne., puhelinmyyntityö jos saa tehdä omasta puhelimesta kotona)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noin 300 e/kk/lapsi niin voisin laittaa, jos olisi koulutettu, erittäin lapsirakas, lasten monipuoliseen toimintaan panostava hoitaja. Me joutuisimme maksamaan kunnalliseen hoitoon maksismin muutenkin (eli noin 200 e/kk/lapsi). Tuo 100 e /kk/ lapsi ei meidän tuloilla tekisi mitään lovea meidän kukkaroon.Riippuu siis tuloistanne ja mihin haluat käyttää rahat ja mitä arvostat. Itse ajattelen, että rahaa se vaan on, ei sitä mukaan arkkuun saa. Joten panostan lapsiini.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat