Vierailija

Eli ollaan hakemassa asuntolainaa ja muuta lainaa meillä on tällä hetkellä n. 20 000 eur. Olemme myymässä toista autoa pois ja maksaisimme tuon 20 000 eur sitten pois. Mutta, huomenna pitäisi mennä neuvottelemaan asuntolainaa, niin mitenkähän pankki suhtautuu kun on vielä tuo edellinen. (tämä on toisesta pankista). Maksukykyä löytyy, eli tarpeen tullen voisimme lyhentää kumpaakin lainaa yhtä aikaa.

Kommentit (3)

20 000 on kuitenkin nykymittapuun mukaan aika pieni summa. Ja kyllähän monet joutuvat asunnonvaihtopuuhissa maksamaan uuden asunnon ennen kuin edellistä myyty eli joutuvat hetkellisesti nostamaan hyvinkin suuren lainan eikä sekään ole ongelma kun kyseessä kuitenkin väliaikainen tilanne.Onnea asunnonostoon!

eli lainanhoitokuluja ja muita menoja suhteessa tuloihin. Jos olemassa oleva lainanne ei olennaisesti vaikuta maksukykyynne, tuskin vaikuttaa uuden lainan saantiin mitenkään. Korkeintaan voi vähän vaikuttaa siihen, miten ison lainan saatte, mutta jos hakemanne laina ei muutenkaan ole maksukykynne äärirajoilla, tuskin tosiaan vaikuttaa mitenkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

helpotti vähän.... auto kyllä piti myydä jo joku aika sitten että olisimme voinee aloittaa " puhtaalta pöydältä" tuon laina homman, mutta se vain sitten viivästy ja nyt pitäis sitten tehdä asunnosta tarjous....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat