Vierailija

Siis lasten ja miksei aikuistenkin vaatteissa.Ei Reimatec eikä burberry=)

Kommentit (10)

Tarkoitus ei ollut todistaa mitään eikä myöskään juosta muodin perässä.Kerrankin vain olisi reilusti ylimääräistä rahaa ja haluaisin ostaa pienelle tytölleni jotain tosi ihanaa ja muodikasta. Meillä on aika pitkälti just Prisma / Anttila vaatteita aina ollut lapsella ja nyt sitten tosiaan olisi kiva ostaa jotain vähän " parempaa" . Aika hankala selittää, mut toivottavasti joku ymmärtää pointin.Tietysti myös laadukasta ettei hajoa heti ekassa leikissä=)Kiitos tähän mennessä tulleista vastauksista ja lisää saa laittaa jos tulee mieleen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

citylenkkarit: Puma, Gucci, Lacoste, Tod' s jne jne

mokkasiiniloaferit: Gant, Tod' s, Ross...designerlaukut: Mulberry, Vuitton, Prada, Luella....mielellään iso ja valkoinen tai metallinhohtoinenmuodistettu trenssi; löytyy mexxistä ja filippa k:sta burberryyn (ilman ruutuja)sailor-muoti: naisten " klubitakki" eli slimmattu t.sin bleiseri jossa rinnassa " yacht club" -merkki, löytyy Ralph Laurenista Sandiin

Jos haluat päteä joissain äitipiireissä, niin luulisin, että mitä enemmän maksat lapsen vaatteista, sen muodikkaampi lapsesi todnäk on (noiden äitien silmissä). Joten lompsa käteen ja visa vinkumaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat