Vierailija

Kun täällä vallitsevan mielipiteen mukaan esim. Sotkan ja Maskun huonekalut ovat mauttomia lastulevyvirityksiä, niin miten ihmeessä te voitte ihailla Ikeaa niin suunnattomasti?

En ole ikinä nähnyt rumempia huonekaluja kuin Ikeassa myytävät viritykset. Ymmärrän ne vielä opiskelija-kämppään, jos ei yksinkertaisesti ole rahaa ostaa kunnon mööpeleitä, mutta eivät ole mielestäni aikuisen ihmisen kotiin sopivia. Kamalia, sanon minä.

Kommentit (25)

niin en kyllä edes pieris Ikeaan päin. Olkoon kuinka vaan kivat mainokset.Saman näköisiä trendikkäitä kalusteita kun saa pienemmistä sisustusliikkeistä laadukkainakin versioina. Ja kyllä se laatu näkyy päälle = Ikean tuotteista näkyy huono laatu päälle.

eli valinnanvaraa on paljon.Eikä kaikki ole lastulevyä, meidän kirjahylly on kyllä ihan puuta. Hintaeroa Lundian samanlaiseen valkoiseen lasiovilla oli yli 1000 euroa. Meillä on myös Lundian hyllyjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja kukaan meillä käynyt ei ole uskonut sitä. Lähes identtiset esim. yhden Askossa myytävän sarjan kanssa, hintaeroa vain 1000 euroa (ja askon omat myös samaa " kalustelevyä" kuin nää sotkan mööpelit). Niin ja kyse ei ole mistään vitriiniviritelmästä, vaan pelkistetty tv-taso, samaa sarjaa sohvapöytä ja senkki. Massiivisen näköiset, modernia muotoilua ja KOTIMAISET.Juu ja minustakin Sotkan mainokset on huonoja ja niissä pääosin maisnostetaan niitä krääsänkerääjävitriinejä jne. Vaan löytyy sieltä muutakin.Itse en tyrmään yhtään huonekaluliikettä sen ns. imagon perusteella. Meillä asioidaan niin Iskussa kuin Askossa sekä Maskussa että Sotkassa. Niin ja siellä Ikeassa. Meillä on huonekaluja jokaisesta noista liikkeistä. Ostetaan sitä, mikä sopii meidän tyyliin (yksinkertaista, pelkistettyä) ja kukkaroon. Ja meillä on kaunis koti.Jotenkin pidän aika yksisilmäisenä sellaista ajattelua, että joku tietty ketju on paska ja joku toinen aivan ihana. Turha haukkua sitä mitä ei oikeasti tunne.

taas on kait sama mistä kukakin huonekalunsa hankkii, en arvioi ihmisiä sen perusteella. Mielipiteitä ja makuja on kaikilla omansa. Itseäni lähinnä ikean jutuissa häiritsee se, että samat jutut joka tutun vaikkapa lastenhuoneessa. Persoonallista saa vain rahalla/pienemmistä sisustusliikkeistä. (en silti yleistä) Itsekin katson hintaa ja on totta, että halpahallista saattaa saada jonkun ihanan jutun huomattavasti edullisemmalla, mutta olen myöskin valmis maksamaan jostakin ihanasta sisustusjutusta aika paljonkin. Koskaan en ole näitä kalliita hankintojani katunut, halpoja useinkin.

Oikeasti Sotkalla on paljon parempi hinta-laatu-suhde kuin Ikealla. Ikean halvat huonekalut on tosi huonolaatuisia ja usein käsittelemättömästä puusta, jonka saa sitten itse hioa ja maalata, ettei tule penkistä tikkuja peppuun. Sotkasta saa sillä samalla halvalla hinnalla hyvin tehtyjä huonekaluja. Molemmissa kalliit taas on ihan ok, ja varmaan aika samantasoisia.En ole koskaan tajunnut tota Ikean ylistämistä.

patinaa ja korkealaatuinen puusepän kädenjälki.Kaikki lastulevyrojut heittäisin mieluiten ikkunasta ulos.Tosin Kirjahyllyihin tuo levyhomma kyllä sopii.


Ihanaa, joku on mun kanssa samaa mieltä kerrankin! Olen muuton jälkeen kierrellyt paljon huonekalukaupoissa, ja mä kyllä täysin niputan Iskun ja Askon samaan kastiin Sotkan, Maskun ja Ikean kanssa. Hinnoissa eroa, mutta laatu yhtä " hienoa" .Täälläpäin Vepsäläinen on ainoa kunnon paikka + muutamat pikkuliikkeet, joista voi löytää jotain laatukamaa, jos kukkaro kestää. Senpä takia meidän talo on vieläkin vain puoliksi kalustettu, ostan vasta sitten, kun on varaa satsata kunnon laatuun.

Vierailija:

Lainaus:


yms on ihan samanlaista roinaa, ainoa ero on hinnassa. Oikeaa laatua saa mm. Vepsäläiseltä ja Skannosta ja hakemalla tiettyjä merkkejä (HT-collection, Boknäs, Artek, Lundia) tai ostamalla vanhaa ja kunnostamalla sitä.
Ikea on yksi turha romukauppa tulvillaan muovia ja surkeita laudankappaleita. Se nyt sattuu vaan olemaan " trendikäs" kauppa. Ja ihmisethän juoksee mokoman perässä kun ei omia aivoja uskalleta sisustuksessa käyttää.


Meidän huonekalut ovat:- antiikkia (perittyjä, antiikkiliikkeistä, antiikkimessuilta, huutokaupoista tai yksityisiltä ostettuja)- itse tehtyjä (mies on aika taitava käsisitään)- Ikeasta (Ikeaa on hauska yhdistellä kaiken muun sekaan, mausteeksi).- Desing huonekaluja, niin Suomesta, kuin ulkomailtakin. Pallotuolia ja nykyaikaista desing juttuja.- Sitten ulkomailta ja Helsingistä (kalliimmista) sisustusbutikeista ostettuja moderneja huonekaluja.Tämä pöytä missä meillä on tämä tietokone on isoisoisäni tekemä kirjoituspöytä tyyppinen pöytä ja tuoli Ikeasta. Ja hyvin sopii.En ole missään kohdassa väittänyt, että meillä kaikki 100% Ikeaa on.


- Ikeassa halpaa. Sotkassa kallista- Ikeassa trendikkäitä, nykyaikaisia, monipuolisia valikoimia. Sotkassa tylsiä, mauttomia, tyylittömiä, rumia perusjuntin tuotteita- Ikean mainokset ovat ihania. Sotkan niin kauheita, ett telkkaris pitää kääntää aina kanavaa.- Ikea tulee trendikkäästä Ruotsista, kansainvälinen ketju. Sotka tulee tylsästä Suomesta, vain Suomessa oleva ketju.- Ikeassa lapsille on monipuoliset valikoimat, lapsenmielisiä. Sotkassa perus tylsät.- Ikeasta saa niin sängyt kun jääpalamuotit ja pehmolelut. Sotkasta vaan jotain huonekaluja, mattoja ja valaisimia.Eikä Ikeaa ja Sotkaa voi edes verrata keskenään. Ikea hakkaa Sotkan 100000-0.

Eihän noita nettisivuja: >> >>>>> www. ikea. fi

www. sotka. fi <<<<< < voi todellakaan edes verrata toisiinsa. Ihan järkkypaljon eroa.No, tietysti, jos olet sitä mieltä, että Ikean mööpelit ovat hienompia siksi, että Ikealla on hauskemmat mainokset, niin siltä pohjalta tietysti...

Makuasia, sanoi koira kun muniaan nuoli.Silti pysyn kannassani. Ikean mööpelit ovat rumia ja siihen nähden myös kalliita. Maksan mielelläni enemmän, kunhan saan mieleisiäni mööpeleitä.Ja kannattaa muistaa, että on muitakin huonekalukauppoja kuin Sotka ja Ikea eli ei kannata vetää johtopäätöksiä, että olisin joku Sotka-fani ja kaikki huonekalumme olisivat niitä kuuluisia Sotkan lastulevyhirvityksiä.ap

Ja esim. keittiön seinäkiinnitystarvikkeet ym. tilbehööri on aivan omaa luokkaansa, vastaavat maksavat muualla moninkertaisesti. Samoin laadukkaasta, kestävästä yöpöydän lampusta 3,95 ¿ on minusta sopuhinta. Tosin epäilemättä epäeettisin menetelmin valmistutettu.

stellasta tulleen käsitykseni on romuttunut: en voi kuvitella että joku säilyttäisi diorin saappaissaan ikean pilipalikenkätelineessä tai lepuuttaisi designfarkkuihin verhottuaan peppuaan tomelillan sohvalla.

Vierailija:

Lainaus:


Ikea on yksi turha romukauppa tulvillaan muovia ja surkeita laudankappaleita. Se nyt sattuu vaan olemaan " trendikäs" kauppa. Ja ihmisethän juoksee mokoman perässä kun ei omia aivoja uskalleta sisustuksessa käyttää.

yms on ihan samanlaista roinaa, ainoa ero on hinnassa. Oikeaa laatua saa mm. Vepsäläiseltä ja Skannosta ja hakemalla tiettyjä merkkejä (HT-collection, Boknäs, Artek, Lundia) tai ostamalla vanhaa ja kunnostamalla sitä.

itse lisään tähän sellasen ajatuksen, että Iskussa ja IKEAssa on molemmissa sellaset metalliset sohvasängyt... Iskun hinta oli vissiin 420¿ ja IKEAn hinta 87¿.IKEAssa on myös " modernia" muotoilua, muttei se pelkkää sitäkään ole...Ja sellanen pointti IKEAlle vielä, että 1000kg tavaraa kuljetettuna maksaa 39¿ sinne missä asun. Tätä aion vielä tänä vuonna hyödyntää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat