Vierailija

Minkä ikäisenä vauvan voi laittaa rattaisiin, jossa selkänojan saa ihan kokonaan alas? Siis niin alas, kuin rattaissa saa, eihän se ihan täysin vaakatasossa ole. En muista tuota ikärajaa, kun rattaat on ostettu kauan sitten esikoiselle... Netissä luki, että vauvan voi laittaa vastaavan näköisiin Gragon rattaisiin vastasyntyneenä, mutta onko se tosiaan niin?

Kommentit (7)

Ne on suunniteltu niin että matkalla ollessasi lapsi voi ottaa torkut. Ei ole tarkoitettu nukuttamista varten.Joten jos selkänoja menee alas niin voi laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että vauvaa ei voisi makuuasennossa oleviin rattaisiin laittaa? Ei se vauva tajua että onko se nyt jossain hienoissa yhdistelmissä vai matkiksissa.

mielikuva, että vasta 3 kk:n ikäisenä voisi laittaa rattaisiin. Saatan toki muistaa väärin ja voihan se olla niinkin, että suositukset ovat muuttuneet sitten esikoisen syntymän.ap

harvoissa matkarattaissa selkänojahan menee täysin makuuasentoon (eli 180 astetta), ne joissa ei mene, niin suositus on 6kk. Maalaisjärkeä saa tietenkin käyttää, meidän matkikset menee n. 170 asteen kulmaan makuuasennossa, ja vauvan jäntevyydestä yms. riippuen omantunnon mukaan laittaa vauva niihin.eihän ne vauvat turvakaukalossakaan makuuasennossa ole, samalla lailla matkiksissa saa vauvan pyllyn selkänojan alun kohdalle..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat