Vierailija

Kyse on sellaisesta jutusta jossa mieheni piti olla uusivuosi ensin vanhemmillaan, sitten muuttuikin suunnitelma ja mies oli muka kaverillaan. Sen sain tietää vasta seuraavana päivänä kun mies itse kertoi. No sitten myöhemmin kyselin miehen tyttäreltä joka hänelle oli ollut mukana että mitäs kivaa te teitte silloin ja hän vastasi ettei saa kertoa. Lopulta hän suostui sanomaan että olivat olleet yhden naisen luona. Hän myöskin kertoi mitä kaikkea kivaa siellä oli, videoita ja oma hammasharjakin...

No riitelimme miehen kanssa ja hän väitti itku kurkussa että mitään ei ollut tapahtunut, halusi vaan " kostaa kun aina olen epäilemässä" ?

Ihme selitys..

Hän poisti naisen numeron kännykästään ja ei olla sen koommin otettu asiaa esille, paitsi muutaman kerran kysellyt oliko rehellinen.

En vaan luota!

Kommentit (4)

mutta, en jankuta enkä köytä miestä kotiin, menen myös itse. Enkä ole mustasukkainen. Mietipäs itse voitko noin vain luottaa jos toinen on valehdellut tollasesta asiasta? Ja vieläpä laittanut lapsenkin valehtelemaan? Sinä se sairas taidat olla...

Meillä on mennyt kohtalaisen hyvin, en siis todellakaan ole epäillyt tai muuta aiemmin, se oli miehen oma " veruke" .

Monta, vuotta sitten oli yksi epäilyttävä tilanne, mies lähti yhden naisen luokse ja en tiedä, mitä siellä tapahtui, mies sanoo, ettei mitään, mutta en usko, tuli silloin amuyöllä kotia!

En voi unohtaa tapahtunutta ja se kalvaa, kun ei tiedä. Mutta en tule koskaan tietämäänkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kattelikko eilen Dr Philin? Siinä olis ollu JUST SULLE ohjelmaa!Lyhyesti ja ytimekkäästi: Miksi sää et voi luottaa? Sää et anna anteeksi koska sää haluat jatkaa epäilyjä ja toisen kiusaamista. Vika nyt ei ole miehessä vaan SUSSA!Parisuhde ei oo mitään peliä jossa toinen on vihollinen joka pettää ja satuttaa. Miksi sää epäilet miestä? Siis onko miehen puheissa perää että sää oot ENNEN tätä tapaustakin jankuttanu toisen olevan epärehellinen??Musta sun kannattaa vaikka TÄNÄÄN soittaa neuvolaan ja jutella sinne että sulla on parisuhdetta vaikeuttava mustasukkasuus ja epäilet miehen pettävän..

Ei tollanen suhde toimi ja sää vaan teet oman, miehesi ja lapsesi arjen inhottavaksi ja kotona on inhottava olla kun ilmapiiri myrkyttyy.Jos sää et kykene hankkimaan apua niin mieti missä se mies on! Se on SUN LUONA. Se tulee SUN luokse. Pussaa ja halaa SUA! Jos se sanoo rakastavansa SUA niin USKO se.

Sopikaa että jos alkaa tuntumaan ettei halua enää jatkaa suhdetta niin siitä puhutaan. Ongelmista pitää puhua.Ei toista voi köyttää kotiin, sitä pettää jos pettää. Luultavasti se kyllästyy suhun jossain vaiheessa jos et lopeta. Ajattele miltä tuntuu jos miehesi yhtäkkiä saisi päähänsä että panet toisia kuin pupu eikä usko sua!!

KOSKA JUST NIIN ON NYT TILANNE.Lopeta epäilyt, puhukaa, kuuntele miestä ja jos mies sanoo ettei mitään ole niin usko -koska parisuhde on toiseen luottamista- tai hanki hoitoa.Jos miehesi on PETTÄNYT niin se on pettäny. Siitä pitää puhua tai sitten antaa asian olla. Jos sää epäilet sitä ja se ei pysty selittään missä on ollu niin menkää parisuhdeterapiaan.

Ei kuulu arjenpyöritykseen tollaset jutut eikä ne tolla jankuttamisella miksikään muutu!

Pettäminen on miehen oma valinta, ei se sitä jätä tekemättä jos joka päivä huudat sille asiasta -luultavammin vaan ahdistuu ja toinen nainen alkaa vaikuttaan paremmalta vaihtoehdolta kuin kotona epäilevä ja karjuva nainen..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat