Vierailija

Lähiviikkoina meille on tulossa pikkukakkonen. Nyt olisi aika miettiä liikkumisasiaa, vaunujen osalta siis. Meillä on siis yhdet yhdistelmävaunut, joita käytetään tällä hetkellä esikoisen rattaina. Niihin ei tietääkseni saa seisomalautaa tai sisaristuinta (Hartanit). Pitäisikö ostaa kaksostenrattaat vai miten liikkuminen tulee jatkossa onnistumaan (olettaen ettei isukki ole matkassa mukana, vaan äiti + 2 lasta)?

Kommentit (12)

39,90 e tai 10,50 e/kkIsosiskon tai -veljen oma tähystyspaikkaMaisemien tarkkailu luonnistuu Brio-telineellä seisten mutkattomasti. Teline sopii kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin, joissa on taka-akseli (13 mm tai sitä pienempi). Hyvin rullaavat renkaat takaavat sujuvan etenemisen. Seisoma-alusta on tukevaa kovamuovia, runko terästä.

Helppo kiinnittää painohakasten avulla taka-akseliin

(paksuus alle 13 mm).

Vaikka meillä on Briot rattainakin, en näe ainakaan mitään estettä etteikö se kävisi myös muun merkkisiin rattaisiin. Aika kevyen oloinen lauta ja pyörät tosiaan pyörii hyvin. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli lapsia kolme, kummassakin välissä kaksi vuotta. Esikoinen ei ollut vauvan syntyessä istunut rattaissa aikoihin ja käveli pitkiä matkoja mielellään. Tuplilla ei olisi ollut virkaa, seisomalautakin jäi vähälle käytölle.Nuorimman syntyessä keskimmäinen oli taas niin mukavuudenhaluinen, ettei kävellyt välimatkoja, muuten kyllä liikkui, mutta rattaista ei saanut irti ei millään. Tuplat oli ehdottomat ja ahkerassa kulutuksessa.Kaikki riippuu siis siitä isonsiskon/-veljen liikkumisesta ja ylipäätään teidä ulkoilutavoista, käyttekö kaikki kauppareissut jalan ym vai meettekö vain tien yli puistoon..

Mulle tulee kesällä toinen samalla ikäerolla, ja kun esikoinen nyt 1 v 9 kk iässä ei enää viihdy rattaissa, niin en kyllä hommaa tuplia.Ja alkuunhan vauva menee liinassa, ainakin jos isoonveljeensä tulee.

vielä vauva on masussa - la 2 pvn päästä. Ja esikoinen 1v10kk...

On ollut aika tappelua tuo oikeaan suuntaan kävelemisen kanssa, että halusin ehdottomasti kaksosrattaat.. Varmaan se lautakin olisi meille käynyt jos olis sopinut vaunuihin..

Ei ostettu tuplia, ne tuntuivat kalliilta ja siihen nähden turhalta. Otettiin rattaisiin sisaristuin. Se on ollut erittäin kätevä ratkaisu. Eilen kävimme ostamassa laudan, kun esikoinen kävelee jo pitkiä matkoja, lauta voisi olla kätevämpi...saa nähdä.

Ja meillä isompi istui lastenvaunujen edessä, siinä oli istuin. En ostanut kaksostenrattaita, olisivat olleet turhat, kun kuitenkin esikoinen käveli jo tosi paljon.

Kaksi vuotta on tosi hyvä ikäero, nyt meillä lapset ( 8v ja 10v) leikkii tosi paljon yhdessä ja ovat toistensa parhaimmat kaverit, tietty joskus tapellaankin, mutt se on luonnollista.

hankimme tuplarattaat mutta eipä esikko oikein viihtynyt, seisomalauta oli pop :-) oppikävelemään 9kk. talvella halusipulkkaan eika rattaisiin ja viime kesänä 2v ajoi pyörällä joista nyt pyytää apureiden poistoa.

Myimme viime syksynä tuplat pois kun lapset 1v ja 2v3kk enkä ole niitä kertaakaan kaivannut.

seisomalautaakaan ei ole moneen kuukauteen tarvittu. KAuppaan menen autolla en kävellen.

olisi olleet tosi turhat. Onneksi ei niitä ehditty hankkia. Seisomalauta pelittää oikein hyvin ja esikoinen on suorastaan innoissaan päästessään laudan kyytiin. Juu, eivät ole laudat merkkikohtaisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat