Vierailija

En tiedä, onko aihe käsitelty jo täällä, mutta oli järkkyä katsottavaa myös sen perheen isän toiminta. Ymmärrän tietty sen että jokainen suree omalla tavallaan ja se heille suotakoon, mutta jotenkin vain paistoi läpi tietynlainen kylmyys siitä miehestä, kun surmien jälkeisenä päivänä piti lehdistötiedotteen, jossa vakuutteli rakastavansa vaimoaan kaikesta huolimatta.

Itse en ikinä pystyisi moiseen, jos mieheni olisi tappanut julmasti lapsemme.

Naisellehan vaadittiin kuolemantuomiota, joka ei kuitenkaan toteutunut, koska nainen oli tekojen hetkellä todettu olevan psykoosissa. Silti myönsi että oli yli kuukauden suunnitellut murhia ja odottanut vain sopivan tilaisuuden koittamista ja myös tekotapa oli kopioitu eräästä poliisisarjan jaksosta, jossa äiti oli vapautunut vetoomalla syyntakeettomuuteen.

Mut, anyway, oli se järkkyä katottavaa. En koskaan tuu ymmärtämään näitä lapsensa tappajia, todettiimpa ne sitten vaikka kuinka sairaiksi.

Kommentit (6)

ja täytyy vaan sanoa, että kummalliseen aikaan ohjelman lähettivät??!! Lapsille ja nuorille taas ' tuutintäydeltä' mietittävää..Amerikkalaiset ovat sekopäitä, eikä asiaa auta nämä uskonnot ja saarnaajat!!!

Mielisairaat joutuvat vankilaan.Jos pidättäjä haluaa, niin hän voi suostua mielenterveyden syyntakeettomuuteen. Se tarkoittaa sitä että syytetty joutuu mielisairaala vankilaan ja on siellä useinmiten kauemmin kuin mitä olisi jos saisi vankila tuomion. Sitä ei käytetä vakaviin rikoksiin syyllistyneihin, vain silloin kun ei ole kovin vakava rikos ja ei ole tarpeeksi todisteita.Syyntakeettomuudessa puolustuksen pitää todistaa että potilas ei tiennyt eroa oikean ja väärän välillä. Ja sen päätelmän useinmiten tekee lääkäri joka saa palkan syyttäjältä.Se on nykyään erittäin harvinaista että joku todistettaisiin syyntakeettomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen syvässä synnytyksenjälkeisessä masennuksessa ja mies vaan halusi lisää lapsia, eikä auttanut vaimoa vähääkään niiden hoidossa.Näin kai tiedotusvälineet siellä aikoinaan kertoneet, en tiedä tuliko dokkarissa esiin.Ja mikäli amerikkalaiset on hulluja, niin mietipä viimeaikojen tapauksia, niin ollaan me suomalaisetkin...

tai muuten vaan pöljiä..SUURI ERO TÄÄLLÄ KUITENKIN ON NÄISSÄ USKONASIOISSA.. se oli pointtini,että suurta hallaa aiheuttavat nämä saarnaajat ym. rapakon takana.. ' tarkoitus pyhittää keinot'T. 2

Vierailija:

Lainaus:

Silti myönsi että oli yli kuukauden suunnitellut murhia ja odottanut vain sopivan tilaisuuden koittamista ja myös tekotapa oli kopioitu eräästä poliisisarjan jaksosta, jossa äiti oli vapautunut vetoomalla syyntakeettomuuteen.

.
Paitsi vain se yksityiskohta että televisiossa ei ole koskaan ollut mitään poliisi sarjaa minkä jaksossa olisi ollut sellainen murha mihin hän syyllistyi. Se oli pidättäjän keksimä juttu niin että hänet tuomittaisiin mielisairaudesta huolimatta.Hän oli skitsofreenikko jonka lääkäri vaihtoi lääkkeitä koska vakuutus ei niitä enään korvannut.

Olisit tarvinnut hoitoa mutta siihen ei ollut varaa.Ja hänet tuomittiin elinkautiseen sen takia että niin hän kärsisi enemmän kuin mitä kärsisi jos olisi saanut kuoleman tuomion.Elinkautisesta pitää istua 40 vuotta ennenkuin voit saada ehdonnan alaisen vapauden.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat