Seuraa 

Hyvää huomenta koko poppoo!! Aloittelinpa tässä pinoa heti aamu tuimaan. :)

Kommentit (8)

tää on se kiireinen torstai taas meillä kun on esikoisen sekä kerho että jumppa...(jumppa loppuu tänään).

Juho kääntyilee tuolla,harjoittelee tosi innokkaasti uutta taitoaan,jatkuvasti saa kääntää takas selälleen kun tuskaantuu oleen mahallaan vaikka viihtyy jo niinkin päin jonkun aikaa.

aurinko jo paistaa ja ikkuna näyttää kaamealta,vain 1 ikkuna meillä pesty tälle keväälle.

eipä kummempaa...Juho on muuten kaurapuuroa jo maistellut ja hyvin maistuu herralle se!Lihaa ei vielä mutta kohta sitäkin.On se kova poika syömään,odotan jo ensi viikon neuvolaa ja uusia mittoja.=)äityliini ja Juho kääntyilijä huomenna 5kk!!

Meillä oli aamuherätys tänään klo 5.20 kuten eilenkin. Ja tänä aamunapa neiti ei alkanutkaan nukkumaan sen 45 minuutin ähisemisen jälkeen, vaan piti päästä ylös! Hoh hoijaa! Vähän ennen seitsemää sain tytön uudelleen nukkuun ja sain itekin hieman torkahdettua. Väsyttää silti ihan hullusti. Meillähän nuo aamut on aikaisia aina, mutta yleensä sentään nukutaan puoli seiskan korville saakka...Käytiin Miljan ja miehen kanssa ostamassa kaihtimia (jotka olikin sitten vääränlaisia ja mies joutuu käymään ne vaihtamassa) ja käytiin näyttään tyttöä miehen työpaikalla. Meni ihan hyvin reissu, mutta Milja oli ihan kuumissaan kun autossa oli kuuma... Meillä ei ole edes ilmastointia autossa, voi olla ettei kesällä paljon ajella reissuja.Milja puklailee välillä aika paljon. Ei joka syötön jälkeen eikä välttämättä edes heti syötyään vaan saattaapi mennä vaikka tunti tai kaks. Enimmäkseen puklaa sylissä ollessaan. Vähänkin kun pitää mahan läheltä kiinni (vaikka varookin ettei painaisi liikaa) niin yhtäkkiä lentää kamala lasti. Ja todellakaan haju ei ole kovin mairitteleva, mikäli syötöstä on vaikka pari tuntia aikaa... :/Ei suostu aivot tuottamaan enempää tekstiä. Lopetan siis tähän. Aurinkoa kaikille!Äippä ja Milja kohta jo 4kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Typyn päiväuniaika.Hommaa olis vaikka millä mitalla ja tänne sitten pitää tulla kumminkin purnaamaan.Repii nyt sitten otsanahasta ja kunnolla.Typy on huomenna menossa eka kerran yökylään anopille.

No tänään siltä tulee viestiä,kuinka on ostanut luumusosetta,maissivelliä ja tuttelia valmiiksi.Vaippoja ei ostanut,kun ei tiennyt mitä me käytetään. Tästäkös mulla hirtti kiinni.Ensinnäkään tutteli ja maissivelli ei sovi meidän typyn mahalle,ainakaan vielä.No luumua kyllä voi antaa.Olis nyt perhana ennemmin ostanut vaikka niitä vaippoja,jos jotain halus ostaa.Se nyt ei ole niin vaarallista,jos yhtenä yönä on eri kokosia/merkkisiä vaippoja,mutta syömiset nyt on vähän eri juttu.Pakko oli tietty sanoa,ettei ne käy ja loukkaantui tietysti.Mutta ihan tarpeeksi varmaan typy siellä itkee muutenkin,ilman mahavaivoja.On niin kova vierastamaan. No,siihen liittyen alkoi harmittamaan toinen asia.Ehdotin,että vauva nukkuisi siellä vaunuissa.Olisi tuttu ja turvallinen paikka,eikä näkisi niin ympärilleen ja näin uni voisi tulla paremmin.Eihän sekään tietysti käynyt,vaan sinne on nyt rahjattu jostain retkisänky.

Että voinkin olla vihanen,noinkin pienistä asioista.Mutta kun on muutenkin vaikea antaa pientä vielä hoitoon.....Quarrallakos siellä oli ollut iltahulinat.Meillä on kans välillä päiviä/öitä,että kitistään kai niitä hampaitten tuloa.Ainakin siihen malliin revitään ikeniä.Mutta nyt täytyy leuhkia viimeyöstä,mikä oli varsinainen juhlayö meille.Typy meni nukkumaan 21.00 heräsi vasta viideltä syömään ja nukkui kahdeksaan asti.Kai se oli väsynyt,kun päivällä itki niin kamalasti mummulassa vierastamista.

Ja muutenkin,kun vaan on antanut sosetta,mikä ei tee mahanpuruja,niin huomattavasti on vähemmän yösyöntejä.Jippii!!!

No,eilen tuli telsusta pätkä 12 lapsisen perheen äidistä, eikä kyllä käynyt kateeksi.Nyt päivän askareisiin, heipat!

Eka pakko sanoa että Liinuksi,mäkin näin sen 12lapsisen perheen jutun eilen.Huh huh..Ei olis kyllä meikäläisestä semmosen katraan emoksi!! Mutta olihan niillä uskonnollinen vakaumus taustalla ;) Ja kuulemma lisääkin saa tulla jos Luoja suo.. *huokaus* Mulle riittäisi 3-4 jälkeläistä..sitten joskus.Tällä hetkellä olen kyllä erittäin onnellinen jo tuosta yhdestä vaippasankarista :DOltiin tänään 5kk neuvolassa.Kävinkin lisäämässä meidän tiedot jo kasvulistaan mutta voin kerrata ne tässäkin pinossa :)

5470g, 61,8cm ja py:40,4cm Erittäin naftisti kasvaa tyttönen..pieni ja siro ku mikä..Ei täti ollu kovin huolissaan mutta mä oon kyllä itse aika huolestunu.Kuukaudessa ei oo tullu painoo ku vaivaiset 250grammaa!!!!!!! :/ Voehan veikkonen...

Käski alottaa iltapuuron.Motorinen kehitys on kuitenkin hyvää ellei peräti edellä ;) Hyörii ja pyörii lattialla ja hienosti varaa jalkoihin piiitkiä aikoja seisoskellen :))Minea!!!Huhuuuuu mitäs teille kuuluu kun ei oo pinossa näkyny!!!???

Mitäs Jaadalla on mitat??Taitaa sekin olla jo pitkällä edellä meiän sinttiä.. ;)Annora!!! Tervetuloa Suomeen!! Yks päivä sinua mietiskelinkin että mitenhän paluumuutto sujui?? :DMutta nyt on mentävä.Pitää pistää likka päikkäreille ja siivota eteinen.Josko uskaltaisi jo toppatakit siirtää kaappeihin ;DHauskaa aurinkoista päivää kaikille!!!-Tiggr&Nasu *wappuna 5kk

Tuli tuosta QUARRAn tekstistä mieleen,että tuo esikoinen oli 2päivää vaille6kk kun lähti liikkeelle ja 6,5kk kun nousi tukea vasten pystyyn!!

Sitä silloin kauhisteltiin sekä me ja kaikki tutut/sukulaiset ihan yhtälailla kuin neuvolassakin.

Odottelen siis,että neitikin lähtee suht aikaisin liikkeelle,mutta parempi vaan mitä pitempään kestää aloillaan =DMeillä ollaan nyt maisteltu luumua kun tuntuu neitosen massu olevan niin kovalla. Saas nähdä mitä tuo luumu nyt sitten saa aikaan...

Kunhan vaipat riittää *nauraa*Tänne ei mitään erikoisempaa kuulu, päivät olen lasten kanssa kotosalla ja mies rakennuksilla.

Se on tässä nyt ollut kummallista kun miula alkoi edelliset menkat kp15 (aikaisemmin ollut 30päivän kiertoja melkeinpä tarkalleen) kestivät normaalin5päivää ja tasan viikko siitä alkoi uudet!!!!

Perkele....!?!!?!

Tokihan kierto ei välttämättä täysin säännöllinen vielä ole (paitsi että tähän asti kyllä oli) ja saattaa nuo minipilleritkin vaikuttaa,mutta 4kk oon niitä syönyt ja kertaakaan ei ole ollut edes välivuotoja.

En tiedä...kummallista kyllä!

Piti ihan raskaustestikin tehdä ja onneksi näytti vain yhtä viivaa!!Mutta nyt muihin puuhiin.Minny, poika 1½v ja typy 4kk

Ehtii vihdoin istuun kun Iiris nukahti...

MEilläkin on ollut oikein känkkäränkkä päivä koko ajan kitisty ja ei yhtää viihtyisi lattialla yksin koko ajan sylissa ja pitäis viihdyttää ruoka ei täälläkään oo maistunu kaikki vaan pursunnu suupielistä..Miten teidän muiden tytpyt syö aamupuuroa me on vasta paripäivää syöty mutta ei maistu kakoo vaan ja puuro on muksun riisijuttua joten kokkareita ei oo mitens te muut annatteko normaalia kaurapuuroa vai mita??NO ehkä kun tässä muuutama aamuna yritetään alkaa toivottavasti maistua paremmin...Muutenkin kaupan soseet kelpaa mutta kun itse tekee porkkanasta niin ei tuu yhtä " samettista" ja sitten kakotaan oon sitten yrittäny sekoitella kaupan juttuja ja omia keskenään..taas asiat pyörii vaan lapsosissa mutta mitäs täs muutakaa..Lauantaina ois häät päästää miehen kanssa yhdessä kun Iiris jää äitille hoitoon kiva päästa syomään rauhas jne...Välillä täs arjen pyörityksessä meinaa pökertyä vaikka on vasta yksi lapsi no ehkä juuri sen takia jos ois useampi ei ehtis joka asiaa miettiä ja jne..Hauskaa iltaa kaikilleAnnora ja Iiris 5kk ja risat

Kova päivä taas takana, hetken huilaan tässä tietsikalla, sitten olis vielä pikkasen hommia.

Aamusta käytiin Jonin kanssa siellä korvalääkärillä ja sepä setä ei halunnut pieneltä kielijännettä vielä napsasta kun ei ole niin pieniltä ikinä napsassut ja sanoi ettei saa ommelta laitettua, en sitten alkanut painostamaan ettei käy köpelösti,vaikka ihan iisi homma se napsasu kuiteskin on. Vuoden vanhana uusi yritys.

Joni oli kyllä niin nätisti, nauroi vaan kun suuhun syynättiin!!kauppareissu käytiin ja sitten leivoin litrasesta taikinasta munkkeja vinon pinon, on kyllä namskista!! pojalla on huomena eskarissa vappubileet ja nyyttikestit niin saa viedä pussin munkkeja mukanaan.

Meidän miehet kävi sitten iltapäivällä vielä kenkäkaupassa... juu, isompi isäntä oli ostanut itelleen oikeen hyvät kengät, tyyriit kyllä mutta kun aattelee, että se uusii kenkänsä kerran seitsemässä vuodessa niin sinällään halpaa.. Pienempi isäntä sitten---Oli tykästynyt yksiin lenkkareihin eikä muut kelvannut, koitin puhelimessa sanoa, että käydään vielä muualtakin katsomassa mutta itkuhan pojalta kaupassa pääsi, siis niitä lenkkareita ei ollut kaupassa pojan kokoa. No, loppujen lopuksi tulivat kotiin ja pojalla jalassa ne kolme numeroa liian isot lenkkarit. Ovat rakkaat, vaan ei niillä kyllä kovin kiva voi olla kävellä mutta koittakoon nyt, pitää ens viikolla katella oman kokoset ja jemmata nuo jättitossut odottamaan jalan kasvua.Tikru, meiän naapurustossa on hyvinkin paljon isolapsisia perheitä, itseasiassa pojan kaikki eskarikaverit yhtä tyttöä lukuunottamatta on uskovista perheistä. On äidit varmasti lujilla mutta kyllä niissä perheissä lapset tekevät töitä ihan toisella lailla kun ns. normaaliperheissä, jokainen oman taitonsa mukaan ja isommat katsoo pienempiensä perään. Ja monessa talossa on miljoona kertaa siistimpää kuin meillä kolmelapsisessa perheessä..Ja äideillä on kai usko siihen, että herran haltuun eivätkä hössötä lastensa tekemisiä kuten esim minä ylihysteerinen peräänkatsoja sillä tavalla, että haluan tietää missäpäin ipanat menee vaikka vapaasti saavat pihassa ollakin. Esim. naapurin pojat yhtenä kesänä laittoiva kahtena peräkkäisenä päivänä metsän palamaan kotinsa vierestä, eka päivänä paloi aika reilustikin, äiti luuli poikien olevan naapurissa.. mutta täytyy sanoa, että säälin niitä perheiden vanhimpia tyttölapsia, ainakin muutamassa naapurissa ovat tosi lujilla. Kun leikkihän on lapsen työtä kuitenkin. Tottakai on hyväksi oppia tekemään töitä ja huolehtimaan toisista varsinkin kun nykymaailmassa on niin paljon uusavuttomia, niitä on minunkin ikätovereissani ja nykyään paljon enemmän, mutta jos koko ajan pitää ammata pienempiään ja laittaa ruokaa, siivota navetoida jne ja ikää 13-14v.. niin meneehän siinä lapsuus iteltä. Sitten kun 18v. mennään naimisiin ja alkaa tulla omia lapsia niin eihän koskaan ole ollut ns. omaa elämää.

Hyviä ja kivoja tyttöjä ja huomaa että ovat paimentaneet pienempiään, parempia ammoja saa hakea. Kun vertaa esim naapurin kolmetoista kesästä ja omaa samanikästä pilalle passattua pikkusiskoani niin ero on kyllä aikamoinen eikä siskon hyväksi ollenkaan... Mutta silti, lapsuus on ainutkertainen.

Jovain, menipä taas Lahja höpötykseksi, palaillaan!!Lahja ja Joni-boy 4kk

Juuh, täällä taas ollaan oltu hereillä puoli kasista asti. Äiskää väsyttää ihan älyttömästi. Tyttö kiljuu lattialla omiaan, sillä on taas kauhee äänen testaus aamu. Tuntuu että eikö se ääni ala meneen jo käheäksi tommosesta ähinästä, kiljumisesta ja murinasta. Kun oikein hengästyy kun niin tosissaan huutelee.. :)Eilen illalla oli tytöllä kauhee iltahuuto ja kiukku.. :S Lieneekö niitä hampaita nyt tulossa lisää kun koko päivänä ei oikein ruoka maistunut, ja kuten eilen sanoin ei nukkunutkaan kovin kummoisesti. Illalla sitten tuntui ettei ruokaa mee ollenkaan.. Edelliset maidot oli juonu puoli 5 ja vielä puoli 8 ei meinannut kelvata mikään.... Loppujen lopuksi kumminkin joi pullollisen maitoa, sitä puklaili jotta äiti sai vaihtaa vaatteet neidille ja siivota lammikoita lattioilta kyllästymiseen asti. Ja kauheee touhutus oli päällä vaikka olis pitäny nukahtaa. *huoh* Onneksi viimeinkin sain sen sit simahtaan että sain vähän relata. Tällä mammalla oli niin kauhee vitutus koko illan sitten kun tyttö oli mahd. äkänen. Toivottavasti tää päivä olis vähän kivempi..Mut ei kait täällä taas sen ihmeempiä. Silmät ristissä koetan kaffia juoda että josko sitä vähän heräis.Quarra ja neiti Huu melkein 5kk.... :D *ajatella, kaverin poika aloitti konttaamisen siinä 6kk iässä. Ja menee ja lujaa. Ehtii kyllä joka paikkaan. Saa nähdä millon tuo meidän neiti lattialuutu päättää alottaa liikkumisen..*

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat