Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

taas kaipailem apua.Tällä kertaa taas kysel hyvän ystäväni puolesta.

Hänellä on siis 5kk ikäinen esikoispoika joka on ollut koliikkivauva(muuta selitystä ei olla keksitty)koko pienen ikänsä.Itkenyt siis paljon pienen elämänsä aikana.Yöt hän sentään on nukkunut hyvin.Rintamaitoa saanut ja nyt n.kk takaperin neuvolasta käskettiin aloittamaan kiinteät joko se auttaisi.No hetken oli seesteisempää, mutta nyt hänelle tuli vauvarokko ja poika on tosi ärtyisä.Millasia kokemuksia muilla on johtuisko toi kiukkusuus nimenomaan tuosta rokosta?

Ystäni odottaa kokoajan milloin vauvan olo paranee eli se koliikki loppuisi.Mutta onko tosiaan mahdollista että se olisi vielä sitä?Tietysti eihän sitä tiedä vaikka poika olisi rauhoittunut kunhan tää rokko menee ohi...

Vai johtuko tällaiset suoraa huutoa olevat kiukkuisen oloiset kohtaukset jostain kärsimättömästä luonteesta?Hampaita ei

neuvolatädinkään mukaan ole ainakaan tiettävästi tulossa.Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia?Eikai se mitään maitoallergiaa voi olla?Vauva siis saa itkukohtauksia jolloin hädintuskin oma äiti saa sen rauhoitettua..

Olipas sekavaa tekstiä.Vähän vaikea kirjoittaa toisen puolesta.Kiitos jo etukäteen ystäväni puolesta(=

Kommentit (2)

Olen vain kuullut vastaavaa (siis ajateltu koliikiksi, mutta jatkuu vaan) ja olikin kyseessä maitoallergia. Ihme, ettei sitä ole vielä poissuljettu.En usko, että vauvarokossa olisi mitään ihmeempiä huutokohtauksia. Eihän se vauvalle ole mitenkään erityisen kivuliasta. Siis tämä veikkaukuseni.Kyllä nyt ystäväsi kannattaisi mennä kunnon tutkimuksiin. Ei ole hänelekään kivaa, kun huoli varmasti vauvan voinnista suuri ja pitkään jatkunut huuto ottaa varmasti voimille. Toivottavasti huutoon löytyy syy.

Meidän vauvan koliikki loppui alta 2kk iässä, eli kesti vain n. viisi viikkoa, kun kävimme pari viikkoa 2krt/vko vyöhyketerapiassa. Sitä ennen poika rääkyi kaiken hereilläoloaikansa. Terapeutti sanoi, että hänelle on tullut hoitoon jopa 7kk vaaveja, joilla on ollut koliikki, ja sitten lähtenyt terapialla... Äitejä jälkeen päin harmittanut, kun eivät ole tulleet aiemmin. Kun siitä kuitenkin voisi olla apua, niin kannattaisi ehkä käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat