Vierailija

Pitäisi tytön synttäreille laittaa tarjolle myös jotain gluteiinitonta. Onko kaupoissa minkä merkkisiä ja hintaisia gluteiinittomia kakkuja, keksejä ja suolaista pikkupurtavia?-kirmuli-

Kommentit (14)

Tee kans se pohja pelkkään perunajauhoon. Tosi hyvä tulee. Pakasteessa on kivoja juttuja kans, suolaisena esim. karjalanpiirakat. Onhan ne aika hintavia, oliko siinä nyt 6 kpl ja se maksaa 5 e..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

valmiina on vaikka mitä,mutta parainpia on marengit ja piparkakut,voit myös itse leipoa kääretortun tai täytekakun ,tee se perunajauhoista ..älä käytä venäjauhoja ja muista käytä gluteenittomia korppujauhoja jos täytekakun värkkäät, myös frödenningen pakastekakuissa on gluteenittomia ,popparit ja sipsit käyvät gluteenittomina,ja tietty edelmät ja vihannekset & joku dippisoossi

Emäntä teki kääretorttua ja lapsilleen oli antanut voileivät syötäväksi. Lapsi murusteli sitä leipäänsä ja meni sitten niillä muruisilla käsillään TAPUTTELEMAAN sitä kääretorttupohjaa kun äidin silmä vältti. En kehdannut sanoa kenellekkään mitään vaan katselin vierestä miten keliaakikko pisteli torttua naamaan.

Käytät vain vehnäjauhojen tilalla perunajauhoja ( tai sitten gluteenitonta jauhoseosta ). Teen usein pelkästään perunajauhoilla ja siitä tulee todella hyvä kakkupohja! Keksit tai pullat ostaisin / ostan valmiina.

Moni keliaakikko on myös laktoosi-intolerantikko eli kerma ei käy. Kannattaa ehkä tsekata etukäteen.Keliaakikot eivät voi syödä kotimaisia viljoja. Kaura käy usealle, mutta ruis, ohra ja varsinkin vehnä ovat ehdottoman ei. Joskus yllättävissäkin paikoissa, kuten esim. lakritsissa on vehnää.Hyviä juhlia teille!

Täytekakun voi helposti tehdä gluteenittoman. Itse laitan lasillisen munia, saman verran sokeria ja perunajauhoja.

Vaikka usein sanotaan että kaura käy, kannattaa se tarkistaa vieraalta itseltään. Ei meinaan sovi kaikille. Samoin kannattaa tarkistaa sopiiko kerma.Kauppojen pakastealtaista löytää nykyisin aika hyvin gluteenittomia. Samoin keksihyllyistä löytyy niin keksejä kuin muutakin tarjottavaa. Tuotteiden aineosat kannattaa kuitenkin lukea tarkasta läpi, ettei tule mitään yllätystä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat