yhdistelmät matkalle??

Vierailija

Kannattaako ottaa yhdistelmä vaunuja mukaan lentokoneeseen? Tai siis ruumaanhan ne menevät :)

Onko kellään kokemuksia että vaunut olisivat säilyneet ehjänä? Olisi lapsellakin mukavempaa istua"kunnon" vaunuissa reissussa,kuin matkarattaissa...

Kertokaa kokemuksia!

Kommentit (7)

Vierailija

Me aiomme ottaa mukaan etelään Brio Racet. Olen ajatellut, että ne kulkevat hiekkaisilla ja epätasaisilla teillä huomattavasti matkarattaita mukavammin ja kulkevat jopa hiekkarannalla. Onko Racet teidän mielestä liian isot etelänmatkalle?

Vierailija

Tai Emmaljungan rattaat kovalla kopalla. Ehjänä pysyi, tosin Teneriffan päässä tuli hätä, kun rattaat ei tullutkaan sitä liukuhihnaa pitkin... Odoteltiin ja kyseltiin, että missäköhän meidän kärryt ovat, niin jonkin ajan kuluttua lentokentän henkilökunnasta joku kärräsi rattaita. Toivat siis kävellen sieltä koneesta. Kuomu oli irronnut paikoiltaan, muttei mennyt onneksi rikki. Nyt otamme matkarattaat mukaan, ovat paljon kätevämmät liikkua.

Vierailija

Kiitos kaikille vastanneille, jätämme siis isot vaunut kotiin ja suuntaamme ostamaan uudet matkikset joilla on helppo mennä kuoppaisilla teillä =)

Vierailija

Me emme ole koskaan reissussa tarvinneet yhdistelmiä, matkarattaat ovat riittäneet. Ihan pienen vauvan kanssa otin mukaan yhdistelmien pehmeän kantokopan, joka sopi hyvin matkarattaisiin.Esimerkiksi etelässä ei kenelläkään ole meikäläisiä hyökkäysvaunuja ja sen kyllä huomaa. Ne eivät mahdu taksien takakontteihin (isompien matkisten kanssa myös ongelmallista), kaupoissa ei pääse liikkumaan jnejne. Matkiksilla pääsee aina (ja toki jos on esim. Funit tai Bugaboot, niin niillä, kun ovat pienemmät ja ketterämmät).

Vierailija

Thaimaassa (ei-niin-tasaisia-katuja) ja Brasiliassa (ei-niin-tasaisia-katuja sielläkään). Hiekkarannalla eivät sattarit kulje, mutta niitä on tosi helppo tarvittaessa kantaa.Matkustettaessa on huomattu, että mitä pienemmät ja ketterämmät, sen paremmat.

Vierailija

Heippa!Yhdistelmät kulkevat ihan hyvin lentokoneen ruumassa. Ainakin Finnairilla saa lähtöselvityksessä ison muovipussin, jonne vaunut voi pakata, jossa säilyvät hyvin puhtaina.Me oltin Sveitsissä 4kk vanhan pojan kanssa ja meillä oli yhdistelmät mukana tosin ilman kantokoppaa. Ja tosi hyvin meni, meillä on Teutonian Funit, joissa kääntyvät etupyörät, joten ovat tosi näppärät. Nyt kyllä aiotaan jatkossa ottaa matkarattaat.Kille

Vierailija

Ja minkä ikäisen kanssa? Minusta yhdistelmiä ei juuri kannata mukana raahata, ellei sitten kyseessä ole alle vuoden vanha ja kohteena kylmä maa:) Me ollaan päästy joka paikassa matkarattailla ja ovat todella koneessa ja reissussa kätevämmät.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat