Seuraa 

kuinka paljon teidän 5-6kk vauvat syö? meillä syödään aamupuuro, hieman alle purkillinen sosetta, ja iltapuuro ja tietty rintamaitoa kaiken tämän lisäksi. silti herra herää kolme kertaa yössä ja on muutenkin tosi vähä uninen. Pitäisikö antaa enemmän ruokaa?

Kommentit (4)

Puuroja ei olla vielä aloteltu (epäily vilja-allergiasta). Aamulla (n. klo 9) syö purkin hedelmäsosetta, pitkien päiväunien jälkeen (klo 13-14) purkin kasvissosetta ja purkin hedelmäsosetta ja sitten toisten päiväunien jälkeen (18-19) saman annoksen, eli purkki kasvista, purkki hedelmää. Maitoa sitten välipalaksi ja iltapalaksi ja silloin kun mieli tekee ja yötankkaus kerran. Rintaa ei huoli soseitten kanssa ja tuskin sinne mahaan enää maitoa mahtuisikaan tuon sosemäärän jälkeen...

Eli meillä aloiteltiin kiinteet 5 kuukauden iässä ja ollaan edetty vähitellen (ehkä liiankin). Nyt kun ikää kohta 6 kk niin syödään aamupäivällä vihannes/juures-sosetta puolikas pikkupurkki (125 g : 2) ja iltapäivällä samanlainen satsi jotain marjasosetta. Muullon rintaa. Yöllä syö vielä rintaa 3 kertaa. Eli enemänkin vois varmaan antaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tulee puoli vuotta (ikää) täyteen parin päivän päästä ja kiinteitä on nyt maisteltu kolmisen viikkoa. Itse olin ajatellut puolen vuoden täysimetystä, mutta lääkäri sanoi, että täytyy aloittaa maistelut aikaisemmin, että syöminen sujuu sitten puolivuotiaana.Öh, edelleen ollaan kyllä lähinnä maistelulinjalla... olen miettinyt, että kai sitä määrää pitäisi jo lisätä. Nyt ollaan edelleen syöty pari jääpalakuutiollista päivässä. Olenkin ajatellut siirtyä kolmeen-neljään palaan (olisikohan se puolisen purkkia määrältään??) ja ehkä voisi ruveta antamaan myös vähän hedelmäsosetta iltapäivällä.Pääasiassa siis rintamaidolla eletään. Ja meillä yöunet on aivan mahtavat 8h tai enemmänkin ilman syömistä. Muistelisin kuulleeni, että kiinteisiin siirryttyä yöunet ovat joillakin saattaneet jopa lyhetä. Se on tietysti yksilöllistä ja voi riippua monestakin seikasta.

Poika on nyt sen reilu 5,5 kk ja syöntitahti on tämä:Aamulla 8 aikaan velliä 2dl ja 9 korvilla puuroa 1 dl. Sitten puolilta päivin lihasose-ateria 1 prk. Välipalalla syödään yleensä vauvajogurttia purkillinen n. klo 15. Kuuden maissa illalla kasvissose-ateria 1 prk. Ja sitten vielä iltapuuroa reilu desi ja velliä n. 1 dl. Maitoa poika on nykyään tosi nihkeä juomaan, saan noiden vellien lisäksi juotettua sille sitä noin reilun desin päivän aikana. Tämä meidän maitolakkoilija on ilmeisesti päättänyt että maito ei ole ruokaa vaan kunnon mössöt pöytään.Misuli

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat