Vierailija

Eskaripoikamme 16-tuumainen pyörä on jäämässä pieneksi ja kesällä ollaan luvattu uusi pyörä kouluun menon kunniaksi, tod. näk. sitten 20-tuumainen.Kannattaisiko ottaa vaihteellinen (3 vaihdetta) vai vielä vaihteeton?

Poika oppi ajamaan ilman apupyöriä vasta vuosi sitten, mutta on jo nyt mielestäni ihan taitava pyöräilijä. Liirailee kaatumatta ym. temppuilua pikkupyörällään.. voisin siis kuvitella, että oppisi vaihteiden käytönkin nopeasti. Mutta onkohan vielä turhaa? Asumme tosi mäkisellä seudulla, joten siinä mielessä vaihteet voisivat olla hyödyllisetkin.

Kommentit (5)

tarkoita että sillä kouluun mentäis.Ap, osta ihmeessä vaihdepyörä. Mekin ostettiin tytölle 3-vaihteinen kouluun menon kunniaksi viime kesänä.

Aivan ehdottomasti koululaiselle kannattaa ostaa vaihdepyörä, varsinkin jos ajaa ns. matka-ajoa eli pyöräilee esim. vanhempiensa kanssa. Meillä poika oppi ajamaan ilman apupyöriä 3,5-vuotiaana ja ajaa nyt 5-vuotiaana kanssani tosi pitkiä lenkkejä. Pyörä on 20-tuumainen ja kolmevaihteinen.Tietysti voi sitten olla toinen pyörä esim. pihalla krossailua ja renkaiden vinkuttelua varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat