Vierailija

Mansikka Marja-pyjamat joita sai juuri Hobbyhallista 9.90e:)))

Kommentit (11)

Monesti käytetyt tuotteet menevät huutonetissä kovemalla hinnalla mitä ne uutena edes maksaisi.Mutta aina pitää muistaa, ettei kaikilla ole mahdollisuus lähteä shoppailemaan vaikka Ikeaan, Marimekkoon, Hennesille tai ihan mihin vain, jos asuu vaikka jossain ihan landella. Joten suotakoon heillekin mahdollisuus tuotteisiin, joita haluaisivat.Tai huutonetissa ostokset voi tehdä vaikka sairaana omasta sängystä, eikä tarvitse lähtä kauppoja kiertämään, joten siinäkin mielessä voi vähän maksaa ekstraa hinnasta, kuin noilla landella asuvilla-.stella80:

Lainaus:

Mutta aina pitää muistaa, ettei kaikilla ole mahdollisuus lähteä shoppailemaan vaikka Ikeaan, Marimekkoon, Hennesille tai ihan mihin vain, jos asuu vaikka jossain ihan landella. Joten suotakoon heillekin mahdollisuus tuotteisiin, joita haluaisivat.
Voi ihanaa kun annat meille tällaisen armon.t. " Ihan landella" asuvaSisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitkän ystävän taivuttelun jäleen suostuisn kokeilemaan huutista. Laitoin sinne myyntiin useamman paketin vauvan- vaatteita, joita olin yrittänyt kaupitella täällä osta& myy palstalla kuukauden kirppari hintaan.

Ja sain sitten yhestä paketissa kolemkertaa enemmän kun täällä olisin pyyytänyt. Kaikki muukin meni kalliimmalla kun täällä oli hp.

ja arvatkaa av- mammat mikä parasta... eikä ole mikään vitsi.

Huutoiksessa yhden vaatepaketin huudonvoittaja oli ihan sama tyyppi, joka oli jo tämän saitin kautta jo aijemmin kertaalleen pyytänyt vaatteista kuvia s- postiin. Ei kelvanneet silloin halvemmalla mut huutonetissä samat vaatteet ( kuvatkin ihan samat linkitettynä) kelpasi. Oli kyl ihan siistejä, merkkivaatteitakin joukossa eli huonoja kauppoja ei silti tehnyt.Kummallista porukkaa

siihen, että maksetaan utopistisia hintoja.Syitä on kolme: huutokaupan idea (alhainen lähtöhinta houkuttelee ostajat ja syntyy kilpailua). Kakkosena tietämättömyys tai kykenemättömyys arvioida tuotteiden realistisia hintoja uutena ja käytettynä. Sekä kolmosena huutonet-addiktio: sivusto synnyttää samanlaisia olemattomia tarpeita kuin kaupoissa kiertely: tuotahan minä tarvitsenkin, tuo olisi hyvä. Lasten vaatteiden kohdalla voi puhua myös merkkivaateharhasta: vaatteen merkki himmentää täysin sen tosiasian, missä kunnossa vaate on ja paljonko sen todellinen arvo on.Kun tähän lisätään vielä se, ettei postikuluja osata laskea mukaan kokonaiskustannuksiin vaan ne ajatellaan erillisinä kuluina, niin myyjän paratiisi on valmis:-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat