Vierailija

normaalisti nukkuu tosi hyvin.

kävi illalla ihan normaalisti nukkumaan mutta parin tunnin pääsät alkoi kauhea parku ja " äiti äiti" , minä kävin katsomassa, silitin ja nukahti, nukkui puolisen tuntia kun sama huuto alkoi taas...

sanoi että korva on kipee mutta ei aristanut kun koskin siihen, ei kuumetta, ei nuhaa. viikon ollut yskä.

annoin panadolia ja nukahti viiemnään, aamulla heräsi tosi pirteenä!

pitääkö mennä lääkäriin vai ei?

Kommentit (4)

Meidän 3-vuotiaalla korvatulehdus on monta kertaa oireillut pelkkinä levottomina öinä tai sitten vähän huonompana ruokahaluna. Varsinaista flunssaa ei välttämättä ole ollut ollenkaan.Ja hei, vaikka korvatulehdus olisikin, kyseenalaista mahdolliset tarjotut antibiootit!! Minä syötin niitä lapselleni toistakymmentä kuuria reilun vuoden aikana, aina korvatulehdukseen. Sitten heräsin ja vaadin että tulehduksia hoidetaan vain hyvällä kipulääkkeellä ja korvien tehokkaalla, säännöllisellä tarkkailulla (joka 3. päivä lääkärin tarkastus). Ja avot: tulehdukset paranivat ihan samaa tahtia kuin antibiooteillakin. Lisäksi tulehdukset harvenivat radikaalisti kun vastustuskyky parani antibiooteista luopumisen seurauksena.

Seurailisin nyt sitten kun loppuu lääke vaikuttamasta, jos tulehdus niin eihän sillä kuitenkaan vielä hengen hätä ole lääkäriin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat