Seuraa 

Mitään ensiaskelkenkiä ei meidän 28-kavioiselle mahdu joten pakko on siirtyä isompien kenkiin. Millaisia suosittelette?

Kommentit (9)

Hesarissa oli silloin taannoin juttu siitä millaiset kengät on hyvät lapselle. Se jäi mieleen, että pohjan pitää olla suora/lättänä, ei saisi olla mitään kohoumia eikä banaaninmuotoa, vaan suora. Urheilukaupan lenkkareissakin joissakin oli semmoinen " vino" lesti, mutta meidän lähellä olevan kenkäkaupan kaikissa suora. Ja tuo nilkkatuki on tietysti jees. Meillä tarrat on toiminu hyvin, ja poitsuhan rakastaa juosta niillä lenuilla näin talven jälkeen...medaljonki ja poitsu 1,5v

Eli lenkkarit pihalla touhuiluun, kävelylle ja kaupungille kävelykengät tai sandaalit. Tarrallisia kävelykenkiä löytyy kokoa 28 ainakin Kavatilta, samoin kunnollisia sandaaleja. Melkoinen jalka teidän 2-vuotiaalla :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on nyt kevätkenkinä ulkoleikeissä ja päiväkodissa Kavatin tarrakengät, joissa on vähän vartta (nilkkaan saakka) ja kärjessä kumivahvike. Viime vuoden kokemuksen perusteella aivan loistavat kengät, ovat siis jo toiset samanlaiset, jotka hankittiin. Lenkkaritkin löytyy, mutta ne ovat kauppakengät ja kesäkeleille, niihin kun menee hiekkaleikeissä kilokaupalla hiekkaa sisään. Nuo Kavatit myös pitävät pikkuisen kurakeleillä, eikä heti kastu jalat. Sitten kesähelteille hankitaan varmaan uudet sandaalit.

Esikoiseni astuu hieman linttaan, joten olen viimeiseen asti välttänyt markettien ö-luokan lenkkareita. Ensiaskel-tyylisiä käytin niin pitkään kuin kokoa riitti ja esimerkiksi Eccolta löytyi aikoinaan 28 kokoa olevat kävelykengän tasoiset lenkkarit. Lenkkareissa on eroa hirmuisesti, esimerkiksi Vikingiltä löytyy kunnon kantakapilla olevia. Toinen kauhistus on tarrat. Viime keväänä käytössä oli kuukauden tarralenkkarit, sen jälkeen ne eivät antaneet mitään tukea jalalle, kun tarrat eivät pysyneet kiinni. Nyt jalka on kokoa 33 ja jopa pääkaupunkiseudulla saan nähdä tosi paljon vaivaa löytääkseni pojalle kengät, jotka eivät ole tarralenkkarit.Onneksi toisen lapseni jalka on kasvanut vähän hitaampaan ja nyt kolme ja puoli vuotiaana sopii koko 26 eli vielä saatiin nauhalliset ensiaskel-eccot pihaleikkeihin ja tarhaan.

Ja poika ainakin näyttää tykkäävän niistä kovasti :o) Taitaa olla lenkkareilla juokseminen ulkona kivaa puuhaa talvikenkien jälkeen. Ei poika tahdo pysyä paikoillaan ollenkaan.

Arvelisin että kengän pitäisi vielä tässä vaiheessa tukea nilkkaa.Ainakin Richterin pienten lasten kenkiä taisi olla aika isojakin (en nyt tarkkaan muista mihin asti mutta ainakin oli vielä kokoa 27, meilläkin isokenkäinen vekara ja ostin koon 26 - poika on vasta reilut 1,5 v :). Richtereissä on hyvä lesti + tukee nilkkaa, ja olivat kivan näköisetkin (tai no tämähän on makuasia!). Saa K-kengästä.

ja Kavatilla on nettiputiikkikin eli http://kavat.ebutik.se/

Heillähän on ensiaskelkenkinä niin nauhakenkiä kuin sandaalejakin. Itse en ole tuolta nettipuodista tilannut, mutta vaatteet ja tarvikkeet -palstan mukaan heillä on myös suomalainen tilinro, joten luottokorttiakaan ei välttämättä tarvitse. Hinnat Stockalla ainakin pienissä numeroissa ovat mielestäni 50 euron pintaan. Meillä on parit Kavatin kengät ollut, ja mielestäni ihan hyvän oloisia ovat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat