Vierailija

Minusta on! Hän teki parhaansa ja olosuhteet olivat kamalat. Eiköhän hänen loppuelämäänsä varjosta tämä tapaus kuitenkin!

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olosuhteet todella huonot. Ennen oikaisivat kuulemma yhdistelmän nostamalla hetkellisesti nopeutta jolloin vaunu oikeni kun veto tuli oikeaan suuntaan. Nyt se mahdollisuus on poistettu nopeuden rajoittimella. Toimisikohan sellainen laite joka antaa hetkellisesti nostaa nopeutta, eli ei voisi ajaa pitkää matkaa liian kovaa?

Se oli todella valitettava tapaturma ja ennen kaikkea vahinko. Vahinkoja sattuu, ei ketään voi siitä syyttää. Kyllä sille kuskille on ihan riittävästi rangaistusta siinä että hän muistaa tapahtuman koko lopun elämäänsä. Meillä ihmisillä on taipumus etsiä syyllistä ihan kaikelle, vaikkei se useinkaan tilannetta miksikään muuta. Elämän jatkaminen olisi tässä tapauksessa kaikille helpointa. Annettaisiin jo olla.

Se oli onnettomuus. Joskus vain onnettomuuksia tapahtuu, eikä niihin syyllistä ole. Kuski teki varmaan parhaansa ja yritti estää kaikenkeinoin viime hetken sekuntteja.Toki uhreja oli monta, liian monta. Mutta ei mitkään syytökset heitä takaisin enään tuo.Kuskilla loppuelämän niin kauhea taakka kannettavana, että pahalta tuntuu :' (Kaikki voi miettiä miltä tuntuisi olla rekkakuskin paikalla.

.. miten tapausta uutisoidaan. " uhri antoi rekkakuskille anteeksi" jne. mikä uhri?? ihan kuin joku rikollinen olisi.. todellakin kummallista syyttää kuskia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat