Seuraa 

Ja paljon neliöitä..?Meille arvioitiin n.14-16 tuhatta lvi/putkityöt, neliöitä 150. Onko mielestänne sinnepäin. Mitä mieltä siitä, kannattaako käyttää isompaa firmaa mistä saa kaiken yhden katon alta vai yhden miehen firmaa(mikä ehkä voisi tulla edullisemmaksi)?

Kommentit (8)

LVI-työt (siis kaikki kojeet, pytyt yms. mukana) 21 tuhatta ja sähkötyöt suunnitelmineen (sisälsi myös kaikki lamput, halogeeneja yms.) 9 500 tuhatta euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" vain" 11k¿ koska ammiksen pojat tekevät työt. Tuossa on mukana valaisimia parilla tonnilla.LVI toteutuma lienee n. 29k¿ sisältäen vesikiertoisen lattialämmityksen suora-sähkölämmityksellä, ilmastoinnin, pytyt, altaat, hanat ja poreammeen kaikkien perushässäköiden lisäksi.Asuinneliöitä 235 m2 valmistunee kuukauden kuluttua

Meillä oli molemmissa tapauksissa " yhdenmiehenfirma" jotka tuttuja ihmisiä muutenkin meille. (mies yrittäjä) Eli saimme paljon edullisemmin kuin normaalisti. Kysyin paria tarjousta Tampereelta ja otimme nämä puolitutut yrittäjät pikkupaikkakunnalta koska tuli reilusti halvemmaksi siltikin vaikka maksamme heille kilometrikorvauksetkin.Eli sähkömies tähän mennessä 2500eur(palkat ja pikkunippelit hän toi itse). +tarvikkeet päälle, ne saatiin itse tukkuhintaan, lasku 1500eur. Putkityöt, tähän kuului siis kaikki tarvikkeetkin, yht. 6500eur. Tästä laskusta työn osuus oli 4500eur..... eli vaikka saisit halvallakin tekijät niin työ se on mikä maksaa eikä ne tarvikkeet. meillä siis tähän mennessä mennyt noin 10.000eur ja tehtiin 90neliötä keskikerros. uskoisin että saman verran menee vielä kun yläkerta tehdään lämpimäksi ja kellarin hommat. (siis yhteensä se toinen 10.000eur)

LVI-työt on Tyrnävältä Putki-Rusilalta (LOISTOpalvelu, aivan mahtavat tyypit, teki huolella ja olivat siistejä ja aina ajallaan), sähkötyöt on kempeleläiseltä Pasi Väyryseltä. Hänestäkään ei mitään pahaa sanottavaa, hyvin pelasi hällä kaikki - persoonana aika erikoinen. ;-)

No onpa hauskaa. Pasi on kova poika tekemään töitä - ja lähinnä öisin. Annoimmekin hälle sekä yöllä tehdyn työn että akrobaattisten asennusasentojen takia lisänimen Batman. :-D

mutta meille tulossa 137 neliöinen yksitasoinen talo, kaukolämmöllä lei vesikiertoinen lattialämmitys. Tällöin sähköt noin 10000 euroa (voi mennä vähän ylikin) ja LVI noin 20000-30000..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat