Kokemuksia Lidlin rintarepusta. Maksaa vain 25 euroa. Näyttää ihan laadukkaalta.

Vierailija

Baby Björn maksaa paljon enemmän. Voiko se olla olennaisesti parempi kuin Lidlin vastaava? Lidlin rintareppu on vielä tyylikkäämpikin.

Kommentit (10)

Vierailija

Onko lidlin repussa lapselle ergonominen kantoasento? Tarkoitan siis sitä sammakkoasentoa mikä sen kuuluu olla. Baby björnissä nimittäin ei ainakaan ole. Suosittelen yamoa, patapumia tai ergoa!

Vierailija

Saksalainen kuluttajalehti Ökotest 2/2000 testasi yhteensä 15 erilaista Saksan markkinoilla myytävää kantoliinaa ja -reppua. Kolmessa repussa vauvojen asento ei ollut ortopedisesti hyväksytty. Näihin kuului Suomessa suosittu Baby Björn rintareppu.Miksi joitakin rinta/kantoreppuja ei voitu suositella? Syy tähän on että vauvan jalat eivät näissä repuissa ole sammakkoasennossa, vaan ne roikkuvat suoraan alaspäin. Jalkojen välissä on liian kapea kangaskaistale. Joissakin repuissa reiät vauvojen jalkoja varten ovat lisäksi vääränlaisia. Roikkuvat jalat -asento voi aiheuttaa vaurioita vauvan tukiluustoon (muodonmuutoksia selkään, lonkkiin, jalkoihin...) ja ryhtivirheitä. Ongelmallista on myös se mikäli vauva on äidin tai isän kehoon nähden liian alhaalla, jos hihnat siis ovat liian pitkiä kantajaan nähden, sillä näin kantajan reidet voivat työntää vauvan jalkoja taaksepäin. Liike vaikuttaa kantamista tieteellisesti tutkineen Kirkilioniksen (2003) mukaan haitallisesti lonkkanivelten rakenteisiin ja saattaa jopa edistää taipumusta lonkkadysplasiaan.

Vierailija

Tuo Lidlin vekotin on kyllä ihan ok näköinen mutta ei mielestäni yhtä hyvä kuin BB jos verrata täytyy. BB on erittäin joustava ja tukeva kun taas Lidlin vastaava ei kyllä ole yhtä tukeva eikä säätövaraa ole yhtä paljon.Itsellä käytössä jos toisella lapsella BB ja kokeiltiin viikonloppuna tutuilla tuota Lidlin versiota. En tykännyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat