Vierailija

Pitääkö resepti hakea gynekologilta vai voiko terveyskeskuslääkäri kirjoittaa reseptin????

Kommentit (12)

Mutta jos kierukka määrätään runsaiden kuukautisten hoitoon, tarvitaan yksityislääkärin resepti, muuten ei saa kelakorvausta. Ehkäisyyn käytettäessä reseptin voi kirjoittaa kuka tahansa lääkäri, eikä kelakorvausta saa kuten ei muistakaan ehkäisyvalmisteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


silloin käsittääkseni täytyy olla gynen kirjoittama resepti. Jos sen haluaa vain ehkäisyksi, riittäisi tk-lääkärin resepti, mutta silloin ei saa Kela-korvausta. Näin ainakin joskus kerrottiin.Soita omaan ehkäisyneuvolaasi ja kysy sieltä, miten teillä toimitaan.

Soitin ehkäisyneuvolaan ja terveydenhoitaja käski soittaa toisen alueen terveyskeskukseen, jossa jaetaan myös gyneaikoja. Siellä vain yksi gyne, jolle ei ollut vapaita aikoja. Ja tämä puhelimeen vastaaja ei tiennyt voiko reseptiä kirjoittaa yleislääkäri. Voi juma! Vasta ollaan muutettu uudelle paikkakunnalle ja täällä on ihme meininki näköjään näissä asioissa.

Tiedän, että aika monille aihettaa sivuvaikutuksia, mutta toivon, että minulle sopisi. Pakko kokeilla. Haluan varman ehkäisyn, jota ei tarvitse muistaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat