kehtaatko MIES sanoa naiselle, jos seksi ei tyydyttänyt?

Vierailija

jos nainen hehkuttaa, että seksi oli mahtavaa, näytteletkö vai sanotko suoraan, ettet tuntenut mitään?

Kommentit (8)

Vierailija

Siinä yksi asia mitä ei todellakaan voi sanoa suoraan, Kaikilla naisilla on sen verran itsetuntokompleksia että galaksit räjähtää jos jotain tuollaista laukaisee. Opettele diplomaattisuutta. Valehtele.

Vierailija

Lainaus:

jos nainen hehkuttaa, että seksi oli mahtavaa, näytteletkö vai sanotko suoraan, ettet tuntenut mitään?

tulee mieleen, että joko mies ei rakasta naista, tai nainen valehtelee. Tai miehellä on jotain huolia, minkä takia hän ei ole pystynyt osallistumaan seksiin ihan täysillä. Tai mies on esim. antanut suuseksiä, mutta ei ole sitten itse lauennut.

Vierailija

Nainen loukkantuu ja rupeaa ottamaan paineita jonka jälkeen seksi huononee entisestään.

Olen joskus teeskennellyt orkun kun on ollut surkea tapaus kyseessä.

Vierailija

jos puhutaan vähänkin tuoreemmasta suhteesta. Pitkässä parisuhteessa seksistä voi tietysti puhua avoimemmin. Silloinkin rakentavasti, eli mitä/miten sitä voisi parantaa. Ei siitä ole kenellekään hyötyä, jos vaan sanoo ettei tunnu miltään.M31

Vierailija

Aina pitäisi puhua, jos seksi ei ole sitä mitä haluaa. Eihän toinen osapuoli muuten tiedä, miten sinut saa nauttimaan ja mistä pidät. Ja niin seksielämä senkun huononee ja latistuu kokonaan.Suu auki ja kertomaan, jos homma ei miellytä!

Vierailija

sitten menetin toivoni ja annoin tulla kaiken mitä ajattelen. Nyt ei enää kumpikaan luule eikä toivo mitään, hommat hoidetaan ilman paineita siinä missä vaikka imurointi tai tiskaus. Lahna on lahna eikä siitä miksikään muutu.M

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat