Vierailija

vuosiin käyny rafloissa ja nyt olis meno edessä,harmi vaan ettei ole pahemmin rahaa käyttää uusiin vaatteisiin:( housut laitan eli farkut tai mustat siistit suorat housut mut sanokaa mitä paidaks ja kengiksi?

onks ihan liian tylsää jos laittais farkkujen kans sellasen v-aukkoen 3/4 hihaisen mustan paidan jonka alle ommeltu valkonen paidan kaulus? tai sit aika voimakkaan oranssi nafti mallinen paitapusero mikä kyllä pitäis jättää auki ja alle vaik musta tiukka t-paita?

APUVA!!

Kommentit (8)

Sellaisen kivan lyhyemmän kotelomallisen, sen voi laittaa myös housujen kanssa.Tai sitten hankit jonkun asusteen, huivin tai korun, jolla saat vaihtelua esim tuohon mustaan vaateversioon.

riippuu tietysti myös istuvuudesta ja omasta ruumiinrakenteestasi, en usko, etät ävrit mättää, mutta malli omalle vartalolle voi mättää. Kuvailehan himean tarkemmin myös oma vartalosi + farkkujen sävy ja malli jne. että päästään pidemmälle.

Jos sulla on mahis ostaa jotain (milloin raflaan lähdet?) niin tietty osta sitten! ; )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voin mä jotain ostaa mut sanokaa mitä? tietty itte asian viimetteeks päätän ja katson mikä sopii mutta antakaa jotain vinkkiä neuvoja tai muuta? oon ihan pihalla.

Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat