Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (3)

lahjakkaasti toisiinsa :D Karppaus ei ole välttämättä atkinsia ja hyväkarppi on terveellinen elämäntapa, enkä ymmärrä miten joku voi olla toista mieltä. Ihminen EI tarvitse mihinkään vaaleaa leipää, sokeria, riisiä, pastaa (=vehnäjauhoja) tai perunaa ja muuta sitten karpit saakin syödä.Itse syön aika pitkälle karppiruokavaliolla, mitenkään fanaattinen en suhteen kuitenkaan ole ja koskaan en ole näin terveellisesti syönyt tai voinut näin hyvin. Se ällöttävä löllöturvotus on kadonnut, mikä hiilareista tulee ja muutenkin vointi on mitä mainioin. En todellakaan lopeta sitä sen takia, että jotkut eivät tiedä millaista karppaus on.

No, sellainenhan se joka tapauksessa on. Ja hienoa, että vihdoinkin tajutaan se, että nimenomaan kasvispainotteinen Atkins on se paras laihdutustapa, eikä se pekonien mässääminen. Naisille näyttäisi parhaiten soveltuvan Välimeren dieetti, jota itse jossain määrin noudatan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei vaan sovellu elämäntavaksi ja jatkuvaan käyttöön. Ja siinä se ongelma tulee kun pitää vaihtaa laihdutusprojekti normaaliin elämään ja painonhallintaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat