Vierailija

Vauvani on nyt 3,5 kk vanha, täysimetyksellä. Nyt parin päivän ajan on vauvan iho reagoinut voimakkaasti aina imetyksen jälkeen. Ihan laikuilla ja punainen. Laikkuja käsissä, jaloissa, kasvoissa ja pepussa. ilmeisesti allergiaa?Mille? Mutta miksi vasta nyt ilmenee, ei aikaisemmin mitään iho-oireita ja nyt sitten niin rajuja. Mitään erikoista en itse ole syönyt.Miten heti maitoon vaikuttaa ruoka-aineet, joita itse syön? Muutamassa tunnissa, päivässä vai miten!Antakaa neuvoja miten toimia, kiitti!

Kommentit (8)

...mutta epäilen vahvasti että jostain ruoasta tämä nyt tulee, kun oikein aina lehahtaa ilo punaiseksi imetyksen jälkeen. Ei silti, voi silti olla allerginen eläimillekin.-ap

allergioiden kehittyminen vaatii altistuksen allergeenille eli ekana elinvuonna ei siitepölyallergia ehdi kehittyäm mutta toisena kylläkin.Äidin ei pidä karsia ruokavaliostaa mitään, minkä ei totea aiheuttavan oireita eli varmuuden vuoksi ei mitään dieettejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kirjaa ylös kaikki mitä olet syönyt tosi tarkkaan eli mitä ruoassa oli mausteita myöten ja samaan päiväkirjaan lapsen oireet.Siitä sitten vertailemaan.

tuppaavat reagoida tosi hurjasti eli ne pois ehdottomasti kokonaan. Siitepölyä on myös paljon, voi johtua siitäkin. Onko eläimiä?

Terv. kolmen allregikon äiti

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat