Seuraa 

Vappuna olisi laskettu aika ja paikat on jo 3cm auki, kalvot pullistelee ja limatulppa lähtenyt mutta supistuksia ei nyt enään kuulu ja eikä näy.On kokeiltu siivoukset, saunat, seksit, avanto (Ei kai viikko sit voi sanoa enään avannoksi mutta kylmää oli) nännien hieronta, tuliset mausteet, risiiniöljyt mutta ei supistuksia.Nyt tarvisi uusia vinkkejä ja keinoja saada aikaa supistuksia...

Kommentit (6)

En siis käynnistys tarkoituksessa vaan halusin kokeilla. Seuraavana päivänä alkoi synnytys. Tuskin kuitenkaan johtui tuosta, mutta aina pitää mainita=)

tässä hänen tämän aamun viestinsä:[color=red]" Amina76 - 01.05. 05:02

Kas näin...

Koko yönä ei sitten ole nukuttu kun supistaa ja jomottaa mahaa, lanteita ja selkää. Vedet meni jostain ylhäältä kolmen aikaan... Mutta ei vieläkään säännöllisiä suppareita joten kotona roikutaan. Supistuksia tulee noin 5-13min välein ja välillä saattaa olla pitempikin tauko. Synnärille soitin ihan vain varmistuakseni milloin lähtee kun vedet meni ylhäältä eikä alhaalta lorissut kaikkea heti. Sanottiin että 2vrk kuluessa tulet sairaalaan oli supistuksia tai ei. Ja aikaisemmin jos et enään kotona pärjää kivun kanssa.Ajattelin kyllä pysytellä mahdollisimman pitkään kotona koska mun synnytykset on kestäneet vuorokautta ja pitempään...Nyt jos keittäisi kahvit ja kävisi suihkussa neljänen kerran.Ai niin, maha tyhjentynyt sen verran hyvin ja monta kertaa yön aikana että pukamat tuli... Auts.[color=blue]Amina76 - 01.05. 06:16

Ambulanssi tilattu.

Voimakas veren vuoto... Kai istukka irtoamassa. Nyt pelottaa.Palataan kun sairaalasta päästy... Tsemppiä kaikille.

"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä toimiiko, mutta viime synnytyksessä kun supistukset hävisivät niin kätilö käski minun tehdä syviä kyykkyyn ylös liikkeitä.

Supistukset jatkuivat heti ensimmäisen 10kpl sarjan jälkeen!Eihän sitä tiedä jos tuolla tavalla puhkeaisi kalvotkin!

Toisilla se toimii toisilla ei. :P

Allekirjoittaneella se käynnisti synnytyksen ;)

Kaksi tuntia hoidon jälkeen alkoivat ekat supparit ja siitä tunti niin vedet lorisivat :D

Jaksuja sinulle ja tsemppiä synnytykseen -> sitten kun sen aika on ;)-Tiggr&Nasu*5kk

...mutta mulla sairalassa ollessa lähti paikat aukeamaan ja suppareita tulemaan kun juoksi portaita ylös alas monta kertaa päivässä, kyykkyjumppaa aina vessakäyntien yhteydessä ja nännien hieromista illalla. Ei näillä synnytys kyllä sentään käynnistynyt mutta äkkiä alkoi alhaalla tapahtumaan kun kokeilin...Voihan se olla että vauva tulee kun parhaaksi katsoo ja vähät välittää siitä mitä sä teet...:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat