Vierailija

Saa vielä maitoa pienen pohjallisen illalla ja päikkäreille, ja joskus puolipulloa aamulla. Haluaisi päivälläkin, mutta sitä ollaan onneksi onnistuttu rajoittamaan - aika harvinaista herkkua nykyään.

Pikkuveli valvotuttanut jo vuoden verran, ja sitä ennen vaikea raskaus, joten motivaatio ilta- ja yöhuudatuksiin on ollut todellakin nollassa.

Kommentit (15)

Aina päälle tissiä tietenkin. Ja 9kk imetin, mutta kerran itse lopetti niin siitä lähtien sai iltamaidot puuron kanssa ja mukista.

En ois enään tuon 4kk tauon jälkeen viitsinyt opettaa pullolle.

Isällään ollut samanlainen purentavika nimittäin. No sekä lääkäri että hammaslääkäri kehottivat jättämään pullon pois. Kerran yritin, ja vajaan tunnin huudon jälkeen luovutin ja annoin pienen pohjallisen maitoa, joka on siis nyt jäänyt tavaksi.

Voikun olisin huudatuttanut jo nuorempana, tuntuu että tahto on jo tuon ikäisellä melkoinen (nii-in, kovempi kuin tämän umpiväsyneen äidin..). Pullot voisi yksinkertaisesti hävittää, mutta kun ovat tällä välin siirtyneet myös pikkuveljen käyttöön.

" Iso poika" ym jutut toimivat vähän kehnosti : on 3v ja omasta mielestään iso, mutta pullon ollessa kyseessä vain 2v ja " ihan pieni" .

Tämän tokan kohdalla yritän kyllä olla fiksumpi ja jättää pullon ajoissa pois!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän tuo nyt mitään vaarallista ole, kun ei koko ajan ole pullo suussa. Sinuna alkaisin vain vähitellen puhella, että pullo on vauvojen hommaa, eihän pihakavereista sejasa ja tuojatämä ole juoneet pullosta pitkään aikaan jne. ja antaisin ajan tehdä tehtävänsä :)

saa jonkun tarran jos juo iltapala vellin keittiössä mukista.Vähän eri juttu, mutta lääkkeen sain annettua tosi helposti kun lahjoin tarroilla. Anna mielikuvituksen laukata... ymmärrän ettei väsyneenä jaksa huudattaa.

Voi olla että mun lapset on jotenkin tyhmiä (tai sitten heidän äitinsä on vain laiska opettamaan mikä on luultavasti todennäköisempää) mutta ei minun 6 kuukautiset kyllä vielä mukista oppineet juomaan (no en kyllä noin varhain tainnut edes yrittää), kun rupesin antamaan velliä (tuttipullosta siis). Imetin molempia noin 8kk saakka, ja nukkumaanmeno hörpyt olivat molemmilla ne viimeiset. Ja niitähän ei muki sitten enää korvannutkaan.

Mökille mennessä pullo " unohtui" kotiin ja kuukauden lomailun jälkeen (käytiin kotona vain päiväseltään) ei pulloa enää jaksettu kaivata niin pontevasti, kun se oli kotoakin hävinnyt. Lapsella oli tuolloin ikää n. 2v10kk. Pari päivää sitä vähän kiukuttiin ja se oli siinä.

Taidan yrittää siihen tuota lopullista vieroittamista.

Kiitos kaikista vinkeistä : taisin saada kasattua niistä melko hyvän sekoituksen, jota ei varmaan tuokaan 3.5v voi vastustaa! :)Meillä muutes tutti jäi isoveljeltä 9kk iässä ja pikkuveljeltä 10kk iässä. Ja 5kk ikäisinä molemmat olivat vielä täysimetyksellä..

Toistaiseksi ei mukista juominen onnistu, mutta tuossa yhtäaikaa huudattamisessa on kyllä ideaa. Voisin oikein urakalla rueta pienempää opettamaan vaikka nokkamukille, ja vähennellä samalla isomman maitomääriä entisestään - tai vaikkapa ensin maito lasista, ja sitten näin aluksi pullo tyhjänä mukaan sänkyyn.

Kuulostaisi ainakin omaan korviin ihan hyvältä.

Missähän iässä yleensä tuo mukin käyttö onnistuu? Juovatko teidän lapsenne silti tarpeeksi maitoa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat