Vierailija

Kommentit (27)

Vierailija:

Lainaus:


Mitä jos houkuttelisit miehes iltaisin suihkuun seksimielessä ;) Ja hullut " kehut" päälle kun mies on niin ihanan tuoksuinen ja haluttava puhtaana ;) tai jotain sinne päin... Kuitenkin sillälailla sievästi sanot, että mies ymmärtää asian niin että kun hän tuoksuu ihanan raikkaalle ja puhtaalle, sinua haluttaa useammin ;)


Siis mä en kattelis päivääkään tollasta oksettavaa haisuli. Ei ole normaalia että aikuista ukkoa pitää seksillä maanitella huolehtimaan hygieniastaan... YÖÖÖÖKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan tavallista saippuaa hiustensa pesuun, että joo kyllä on ihan yhtä hyvää kuin kalliit samppoot. Hyi helvetti sitä rasvaista ruikulettiä, ei kuule tarvii geelillä tukkaa muotoilla kun seisoo pystyssa ihan au naturel.

Itse käyn suihkussa joka aamu. Likainen olo olisi muuten.

Että kuin usein se sitten käy 1 vai 4? Aika oleellinen ero. En itsekään käy kuin joka toinen päivä koko suihkussa (eli 4krt/vko). Pikkupesut tietty joka päivä, mutten voisi kuvitellakaan käyväni vain kerran viikossa.

Älä turhraan patistele aikuista miestä omille tavoillesi, joissa ei ole päätä ei häntää. Länsimaiset ihmiset eivät vieraannut ainoastaan luonnosta, vaan jopa itsestään. Huoh.

Mitä jos houkuttelisit miehes iltaisin suihkuun seksimielessä ;) Ja hullut " kehut" päälle kun mies on niin ihanan tuoksuinen ja haluttava puhtaana ;) tai jotain sinne päin... Kuitenkin sillälailla sievästi sanot, että mies ymmärtää asian niin että kun hän tuoksuu ihanan raikkaalle ja puhtaalle, sinua haluttaa useammin ;)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat