Vierailija

ja vappu pilalla, ollaan mummolassa lapsen kanssa kun mies eilen hajotti kodin, ei ole ollut ennen väkivaltainen, normaali perhe elämä meillä oli ja ei olla mitään alkoholisteja, mut niin se elämä muuttuu sekunnissa!

Kommentit (6)

että jos mies ei suostu menemään puhumaan esim. perhe neuvolaan niin tämä leikki loppuu, meidän piti mennä naimisiin syksyllä mut nyt perun häät ja otetaan aikalisä suhteeseen, ei näin voi jatkua minun elämä. ap.

olemme kyllä eronneet ja asumme erillään ja olemme hyvissä väleissä. voimia sinulle:) *hali*

Nyt on elämä paljon helpompaa, vaikkakin vappua vietetään kaksistaan kotona lapsen kaa, niin kuin kaikki muutkin juomajuhlat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mahdolliset vaihtoehdot. Asioilla on taipumus lutviutua, ja voi ihmisetkin muuttua, mutta pelossa ei kannata jatkaa...tiedän sen omasta kokemuksesta. Kyllä sä pärjäät ja saat asiat kuntoon tavalla tai toisella.:)

Ilman apua homma ei siitä parane, päinvastoin voi vielä paheta! Kun ylittää kynnyksen kerran, oli se sitten kodin hajottaminen, lyöminen tai muu sellainen, seuraavalla keralla se on helpompaa ja pikkuhiljaa rankempaa...Voimia!Ps. Tulee uusia vappuja, parempia!:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat