Vierailija

Kyseinen pariskunta on asunut useita vuosia yhdessä joten kaikkea heillä jo on.

Kertokaas vinkkejä mitä voisin ostaa, lahjan hinta saisi olla noin 50-80e.

Kommentit (12)

Eräälläkin ihmisellä oli lampaanvilla sängyssä ja lampaanvillaiset peitot. Kuulemma NIIN tosi viileät kesällä ja lämpimät talvella. Miksei Jumala luonut ihmiselle lampaanvillaista peitinkarvaa siinä tapauksessa?

Joku kaunis kirja jostain molempia kiinnostavasta eiheesta? Lahjakortti kylpylään/ravintolaan/huvipuistoon/elämysmatkailuun (issikkavaellus, tandem-laskuvarjohyppy/koskimelonta/...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siihen laitetaan vielä tyynyliina päälle. Villa on terveysvaikutteinen: helpottaa niska-hartiaseudun kiputiloja. Ei myöskään hiosta, vaan on aamulla samantuntuinen kuin illalla oli. Lisäksi on hygieeninen, ei kerää pölyä samalla lailla kuin keinokuituiset. Me ostettiin ja ollaan tykätty hirveästi. Varsinkin mies, joka hikoilee paljon.

- lakanoista (niitä ei ole koskaan liikaa ja vanhimpia voi viedä kierrätykseen)

- pyyhkeistä

- astioista (vaikka niitä on jo paljon, niin lisää mahtuu aina)

- hieno nuottiteline (sellainen puuttuu)

- Toivelaulukirjoja (sarja ei ole vielä täynnä)

- kylpylälahjakortti

- hopeisia aterimia

- kristallia

- vohvelirauta

- munankeitin

- jäätelökone

- hienot kynttilänjalat

- hopeinen sokerikko ja kermakko

- grillausvälineet

- piknikkori

- joku upea tarjoilulautanen

- pöytäliina

- kuorintavoiteita minulle ja miehelle

- uusi löylykiulu saunaan

- kuohuviiniä tai muuta viiniä

- oikeasti mitä vaan. Lahja ilahduttaa aina. En ymmärrä sellaisia ihmisiä, jotka kehtaavat valittaa lahjasta.

Ovatko he (siis varsinkin nainen) urpoja valittajia, joille ei koskaan mikään kelpaa, vai positiivisesti elämään suhtautuvia, lähimmäisiään arvostavia, avarakatseisia ihmisiä?Jos he ovat jälkimmäisen tyylisiä, voi rakkaudella ostaa mitä tahansa ja he arvostavat lahjaa koska ovat saaneet sen SINULTA. Jos he ovat sitä toista tyyliä, vie kylmästi lahjakortti (mahdollisimman pieni) Stockmannille.

joita ihmiset eivät ainakaan halua häälahjaksi, esim. pyyhkeitäja lakanoita ihmisillä on jo yleensä valmiina tarpeeksi. Astioissa tykätään kerätä jotain tiettyä sarjaa. Tarjoilulautanen ja pöytäliina: mistä tiedät, millaisista tykkää jne. Eli lahjakorttia suosittelen minä.

Osta nettikaupasta aidosta lampaanvillasta olevat tyynynpäälliset 40 € kpl. Ainakin käytännöllinen ja ei niin tavallinen lahja. Itse tein juuri löytöjä. iWool Finland on kaupan nimi. Googlettamalla löytyy

En sitä paitsi usko, että kovin moni sukulainen / ystävä tietäisi, millaisia lakanoita, pyyhkeitä tai pöytäliinjoa haluan, ja ne jäisivät käyttämättä / päätyisivät spr:lle, hinnasta viis.Myöskään et voi tietää, kaipaako hääpari jäätelökonetta (mikä idiootti tilaavievä keksintö!), grillausvälineitä, vohvelirautaa tms. Eiköhän kymmenen vuotta yhdessä asunut pari ole jo ehtinyt ostaa toivomansa ja tarvitsemansa kodinkoneet, mikäli ei ihan rutiköyhä ole. Mua lähinnä vituttaisi saada joku jäätelökone tai munankeitin, voi turhuuden huippua! Eikö kananmunat ole ihan yhtä iisi keittää kattilassa??? Pitääkö olla turhia vempeleitä ja astioita keittiö täynnä, varsinkaan kun kaikilla ei ole ylisuurta keittiötä??Kyllä minäkin suosisin pitkään yhdessä olleelle pariskunnalle häälahjaksi jotain "käytettävää", kuten lahjakorttia (sisustusliikkeeseen, tavarataloon, kylpylään, risteilylle tms.), mikä ei aiheuta lahjan saajassa suurta vitutusta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat