Vierailija

On olemassa palsta, josta monet eivät tiedä, mutta johon kerrankin vierailleet jäävät koukkuun.

Siellä elämäänsä kyllästyneet naiset purkavat kaikki turhautumisensa ja patoumansa toistensa niskaan ja turha hienotunteisuus jätetään nurkkaan. Erilaiset mielipiteet teilataan porukalla ja tuomioita jaetaan sen kummemmin miettimättä. Nimimerkillä kirjoittavat murskataan kritiikillä ja peittelemättömällä vittuilulla. Palstalta saa aina selville vankkumattoman totuuden. Mammat puhuvat, muut vaietkoon!Palstalla tiedetään aina välittömästi viimeiset juorut, joku tuntee aina jonkun. Ja jos juoruja ei ole, niitä tehdään. Jos olet käynyt tänään kaupassa, kaikki palstan mammat ovat tietoisia vaatteistasi, miehestäsi (joka pettää sinua), lapsistasi ja ostoskärryjesi tilanteesta.Kun vierailet tällä palstalla, voit samalla hyvästellä oikean elämän. Tajuat pikku hiljaa mammojen avustuksella, että mikään mitä ennen " tiesit" ei ollutkaan totta. Moraalisäännöt ovat täysin uudistuneet; oikeastaan niitä ei edes ole.

Sinusta tulee vainoharhainen ja huomaat siteeraavasi mammoja tavallisissa arjen keskusteluissa. Alat kyttäämään lähimmäisiäsi ja kyselemään mammoilta mielipidettä heidän käyttäytymiseensä ja juttuihinsa. Ystäviin et enää luota, ja sanomattakin selvää että omat mielipiteesi alkavat hiipumaan, sillä mammat ovat ne moneen kertaan todenneet idioottimaisiksi. Alat tarkkailemaan perhettäsi ja mammat tietävät oitis kertoa mitä teidän perheellenne ja parisuhteellenne kuuluu: Mies pettää, lapsia ei ole kasvatettu ja sinä olet läski.Välillä palstalla vierailee myös miehiä, ja mammat ovatkin todenneet, että varmin tapa saada itselleen uskottava auktoriteetti, on käyttää nimimerkkiä " mies" tai " Pekka"Sillä ei ole mitään merkitystä mitä kirjoitat, sillä kaikki tietävät että se on suoraan Porvoosta. Kirjoitusasuun on myös syytä kiinnittää huomiota, sillä kysymykseen: " Aion tänään tappaa iteni, kuka voisi auttaa minua?" ainoa vastaus on: " Opettele suomea! Kuka idiootti kirjoittaa iteni??? Buahahahhhaaa!"Sano siis hyvästit " elämällesi" ja tervetuloa tänne mammojen iloiseen seuraan: Eläköön AV!

Kommentit (16)
Sillä ei ole mitään merkitystä mitä kirjoitat, sillä kaikki tietävät että se on suoraan Porvoosta. Kirjoitusasuun on myös syytä kiinnittää huomiota, sillä kysymykseen: " Aion tänään tappaa iteni, kuka voisi auttaa minua?" ainoa vastaus on: " Opettele suomea! Kuka idiootti kirjoittaa iteni??? Buahahahhhaaa!"Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuri niitä, jotka eivät koskaan ikinä milloinkaan ole kuuluneet ap:n kuvailemaan joukkoon? Kukahan kumma harjoittaa tätä mollaamista, kun kukaan ei todellakaan koskaan ole sellaista tehnyt?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat