Vierailija

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim isot myomat todella runsaat kuukautiset josta seuraa matala hb, tosin nykyään hormonikierukka hoitaa tuon ongelman. ei kukaan poista kohtua turhaan ja kohdun poisto ei ole ehkäisykeino vaan sterilisaatio on

jos kohtu poistetaan niin munasarjoja ei poisteta jos si niissä ole vikaa

ja pelkän kohdun poistosta ei tule vaihdevuosia koska hormonia tuottavat ne munasarjat

et haloo vaan provooo


Pelkkää luppoaikaahan niillä lääkäreillä on, tulevat vaan iloisiksi kun saavat siinä samalla jotain ylimääräistä puuhasteltavaa. Ai lääketieteelliset syyt? Kuka nyt sellaisia kaipaisi?

Vierailija:

Lainaus:


helppoa nyt AVOHAAVASTA POISTAA,
mielellään antavat elimesi tarvitseville. Ajatuksesi kohdunpoistosta synnytyksen yhteydessä kertoo sinun olevan aivokuollut eli elinten irrottamiselle ei ole estettä.

verenvuotoriski on suurempi, jos leikellään ylimääräisiä sektion yhteydessä. Siksikään ei ehkä tehdä. Mutta en tiedä varmasti, olen maallikko.

ilman erittäin painavaa syytä.

Kohdunpoisto on ihan eriluokan leikkaus kuin sektio. kohdunpoiston jälkeen komplikaatio riskikin suurempi ja kuka haluaa sellaisen juuri vauvan synnyttyä. Lisäksi sairaalassaolo aika pitenee.Kohdunpoisto voidaan usein myös tehdä alakautta. Aina ei tarvita avoleikkausta.

kohdun poistoa ja sit jos 48v voidaan jo ehdottaa.........joka leikkaus on riski,onks kukaan vastannut mitä haittaa on jos kohtu poistetaan???? ei mitään kai

Halutessasi sinulle solmitaan " piuhat kiinni" eli munajohtimet laitetaan laitetaan pienellä " kuminauhalla" kiinni. Vähän niin ku solmuun.

äidiltäni poistettiin kohtu reilu nelikymppisenä. vaihdevuosien alkamiseen meni kuitenkin viitisen vuotta. en tiedä liittyykö munasarjojen tms. samanaikainen poisto vaihdevuosien alkamiseen. Pelkkä kohdunpoisto ei sitä kuitenkaan tee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat