Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli siis toivoisimme saavamme häälahjaksi *isot* viinilasit, mutta tarpeeksi isoja en ole tähän mennessä löytänyt kuin Ikeasta, mutta ei niitä nyt ehkä kuitenkaan... ;) Shampanjalaseina meillä on Iittalan Auroraa, mutta saman sarjan viinilasit ovat kyllä naurettavan pienet - olisikohan Iittalalla mitään muuta sarjaa, josta löytyisi isommat lasit? tai ostan muusta sarjasta, saa ola suht arvokaskin, eikä ole pakko olla suomalainen?Missä Helsingissä on paras astiavalikoima, Stocmannilla?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

essence vai miten se nyt kirjoitetaankaan, punkkulasit käyvät myös olutlaseina, eli vetoisuus on 3,5dl ainakin ja ovat todella hyvännäköiset lasit :) itse en muita viinilaseja enää tahdokaan, vielä pitäisi skumppalasit sitä sarjaa kerätä ja lisätä pikkuhiljaa valkkari ja punkkulasien määrää

Ylisuuret punaviinilasit kun on aivan karmean näköisiä. Jokaisella on tietenkin makunsa. Niin ja on aivan pötypuhetta, että viini vaatisi tilaa tilaa lasissa. Kyse on siitä, että erilaisista laseista pitää juoda eri tavoin.

Itselläni on Riedelin lasit (Decanter) ihan OK, mutta ylihintaiset.

ja isoja ovat. Vesi, valkoviini-, punaviini- ja liköörilasit sarjasta käytössä.Shamppanja laseina käsinpuhalletut pienen käsityöpuhaltajan lasit. Mielestäni shamppanjalasit Essencissä liian suuret.

nähnyt isompia viinilaseja kuin ne "peruskoot", jotka kyllä kieltämättä ovat hieman pieniä. Tosin missään kaupassa en ole niitä nähnyt, vaan muistaakseni huutonetissä tms. Mutta kokeile etsiä Iittalan sivuilta!

sieltä löytyy ehdottomasti paras valikoima. Alkokin kyllä myy niitä asiantuntijoiden suosittelmia Riedel laseja, joista löytyy myös iso koko.

menisin stockalle tai sokokselle. Meillä ainakin on tärkeää, että lasi myös tukee viinin makua, ei pelkkä näkö. eli moni lasi kaunis, mutta viini ei lasissa viihdy..

ihan Iittalan Kartio-laseista. Ihan hyvin on viipyilevän viehättävä viinin aromi säilynyt vaikka lasit eivät olekaan asiantuntijoiden suosittelemat viinilasit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat