voi tehdä ilman kardemummaa, ei se ole maailman loppu,
itsellä ei ole kokemusta kuin rypsiöljystä ja kookosrasvasta tuossa paistamisessa...eli en vanno mitään(eikä ole muita pulloja edes käsillä että voisi lukea mitä niissä sanotaan) Mutta periaatteessa muistaisin että auringonkukkaöljykin kestää kuumentumisen(sehän siinä se kriteeri on) ja näin ollen sitä voisi paistaa....ainoa tietty että voiko se olla vahvan makuista? *en siis tosiaan tiedä kun en käytä*
kaupasta oli loppunut rypsiöljy ja ostin auringonkukkaöljyä....käykö se paistamiseen?
voi tehdä ilman kardemummaa, ei se ole maailman loppu,
itsellä ei ole kokemusta kuin rypsiöljystä ja kookosrasvasta tuossa paistamisessa...eli en vanno mitään(eikä ole muita pulloja edes käsillä että voisi lukea mitä niissä sanotaan) Mutta periaatteessa muistaisin että auringonkukkaöljykin kestää kuumentumisen(sehän siinä se kriteeri on) ja näin ollen sitä voisi paistaa....ainoa tietty että voiko se olla vahvan makuista? *en siis tosiaan tiedä kun en käytä*