Vierailija

Thaimaan hintatasosta, paljonko käyttörahaa tulisi varata 2 viikoksi perheen, jossa 2 lasta (7v ja 4v.). Emme kauheasti yleensä ostele tuliaisia yms., lähinnä syömisiin ja mahdollisiin retkiin rahaa tarvitaan.T: Halpaako vai ei?

Kommentit (6)

Nostimme vielä lisäksi 500 automaatista, mutta sitä emme sitten tuhlanneet.Emme sen kummempia tuliaisia ostaneet, se vaan hupeni se raha johonkin. Meitä oli vanhemmat + 10-vuotias.Mutta me olemmekin aika tuhlavia matkoilla, hauluamme syödä ja juoda mitä mieli tekee, emme tykkää katsella hintoja.Varmasti 1.000 eurollakin pärjää ihan hyvin.

Mekin olemme vasta matkaan lähdössä, joten en osaa kokemukseen pohjautuvaa määrää sanoa.. Me ajattelimme ottaa n. 1000 euroa + luottokortit.

Joltain keskustelupalstoilta olen lukenut, että joillakin rahaa menee jopa 2500 parissa viikossa. Ja kai sitä saisi menemään vaikka kuinka :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lomaillessa Thaimassa käyttäneet rahaa seuraavalla periaatteella: (aamiainen kuului huoneen hintaan), päivällä lapsille altaalla kananugetteja ja juotavaa, aikuisille juotavaa, välipalaksi jäätelöä, illalla syötiin kunnolla ravintolassa, pullovesi kuului huoneen hintaan. Taksilla, yleensä tuk-tukilla, ajo oli halpaa, ja sitäkin trvitsi enempi vain etäisen hotellin takia, jos halusi isommalle biitsille/shoppaamaan eli joskus. Osallistuimme 1 matkatoimiston retkelle ja 1 omatoimiretkelle + 1 taksikuskin keksimään käärmeshow'hun = show + ajoa ympäri Phuketin biitsejä. Meillä tuolla lomalla meni rahaa itse lomaan alle 1000 euroa. Räätälille, retket jne maksoimme visalla.

Tästä äkkiä laskettuna sanoisin, että tuo 1000 eur taitaa olla väärä muisto, koska emme mitenkään voineet kuluttaa 100 euroa päivässä, nuo mainitut olisimme syöneet Suomessakin samalla hinnalla ja jos ei syö Australian pihvejä, niin Thaimassa syö halvalla.

käteistä mukana riittää hyvinkin jos ottaa varuiksi luottokortin. siis jos ei meinaa turhaan ja tuliaisiin juurikaan tuhlailla. tosin me ainakin ostelimme halpoja ja edullisia tuliasia paljonkin kun se tuntui kivalta. mutta elämiseen ja liikkumiseen menee oikeasti todella vähän jos haluaa. 20 euroa päivässä riittää tuonkin kokoiselle perheelle hyvin jos halvimmalla taksalla mennään. tosin lasten kanssa on kiv avalita hieman parempia ja ehkä turvallisempia ruokapaikkoja, ettei mene monta päivää turhaan oksutaudissa. katso thaiklupin sivuilta lisää vinkkejä, jos et ole jos sinne eksynyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat