Seuraa 

onko kukaan valmistanut almiron peptiä samalla tavalla kuin tutteli peptidiä?eli tuttipulloon tarvittava määrä korviketta ja sitten noin 60 asteista vettä päälle ja sekoitus.meillä käytettiin aiemmin tutteli peptidiä mutta kun sen valmistus lopetettiin niin siirryttiin nyt almiron peptiin.ohje tosin on aika epäselvä.tutteli peptidiä valmistin aina noin pari annosta jääkaappiin valmiiksi ja kun pojalla tuli nälkä niin sitten vaan satsi mikroon.nyt kun tein almiron peptiä niin siinä sanottiin että aikaisemmin keitettyyn veteen lisätään jauhe.eli mikä on aikaisemmin?täysin jäähdytettyä vai vähän jäähtynyttä?voiko korviketta valmistaa esim. siis silleen että tekee koko ruuan valmiiksi jääkaappiin ja sitten laittaa mikroon kun lapsella on nälkä?

Kommentit (1)

Almiron peptiä pitäis valmistaa aina vaan yksi annos kerrallaan. Tein itse niin että keitin vettä valmiiksi kannuun ja kannu jääkaappiin. pulloon tarvittava määrä vettä ja sitten mikroon. Lämpimään veteen sitten jauhe ja sekoitus. Mun mielestä näppärämpi koska peptiditutteli on vaikeammin sekoittuvaa. Toivottavasti sait selvää tästä sepustuksesta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat