Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meille on tulossa kaksospojat ja toiselle nimi on jo valmiina; Herkko..ja toista nimeä mietitän.. Herkko ja Helmut. Miltä kuulostaa?

Kommentit (21)

Samoin Kullervo, Tapio, Tellervo, Hellevi.Minä vain TYKKÄÄN, TYKKÄÄN, TYKKÄÄN tosi paljon noista vanhoista perinteisistä nimistä.Minusta vain tuo Helmut on huono Schmidtin ja Kohlin vuoksi. Kaikille suomalaisille serkuille tulevat mieleen nämä menneen ajan hallitsijat, joille toki ansionsa myönnettäköön, mutta vanhoja jäykkiä herroja ovat kuitenkin kaikki tyynni.Eli toisista syistä kuin tämä edllinen " Kalervojen ja Tapioiden" vai-miten-se-nyt-meni -halveksija, en antaisi nimeksi Helmutia.Miksi muuten et antaisi kalevalaisi Kalervoa tai Kullervoa, ovat muuten IHAN SAIRAAN komeita nimiä!

Vierailija:

Lainaus:


Meille on tulossa kaksospojat ja toiselle nimi on jo valmiina; Herkko..ja toista nimeä mietitän.. Herkko ja Helmut. Miltä kuulostaa?


Herkko on miellettävissä suomenkieliseksi nimeksi, kun taas Helmut saks

ankieliseksi.Jos jonkinlaista yhteneväisyyttä nimiin halutaan, niin Herkko ja He... nri, ikki, jne ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Eli toisista syistä kuin tämä edllinen " Kalervojen ja Tapioiden" vai-miten-se-nyt-meni -halveksija, en antaisi nimeksi Helmutia.Miksi muuten et antaisi kalevalaisi Kalervoa tai Kullervoa, ovat muuten IHAN SAIRAAN komeita nimiä!
Kylläpä sitä täytyy kaikesta tehdä ongelma... Tarkoitukseni oli arvostella nimeä HELMUT, ei niitä muita. Johonkinhan sitä kuitenkin on verrattava, eikös niin. Yleisesti Kullervo ei varmaan vielä kuulu mihinkään " Aah kuinka iiiihana nimi" -luokkaan. Näinhän voi olla vaikka 10v kuluttua.Helmut on samaa luokaa kuin Detlef, Kurt, Dietmar, Helge jne.t. 5

Vaikka onkin kaksoset, tai muuten saman perheen lapset, nehan ovat kaksi eri ihmista, ja elavat aikuiselamansa erillaan (jos huonosti kay niin ei edes yhteydessa toisiinsa!). Miksi ihmiselle pitaisi antaa joku tietty nimi sen takia etta se ' kay hyvin yhteen' sisaruksen nimen kanssa? Eihan ne lapset ole mitaan nayttelyesineita niinkuin yhteensopivat huonekalut tai vaatteet.Eihan aikuisetkaan vaihda etunimeaan naimisiin mennessaan, niin etta se sopisi paremmin uuteen sukunimeen (jos ottaa miehen sukunimen). Nimi pitaisi kuvastaa ihmisen omaa persoonaa!

Toivottavasti lapsesi ei koskaan matkusta saksankieliseen maahan, voisi kyllä saada vähän virnuilua osakseen...Helmutia vois verrata vaikka sanotaan Kalervoon. Tai Kyöstiin. Sellainen 55-60-vuotiaiden nimi (vielä vanhemmilla, 70+ jne., on taas kivoja nimiä kuten Valentin tai Konstantin, näitä on nyt myös paljon vauvoilla).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat