Vierailija

jos isovanhempia esim ei voi pyytää auttamaan? Vai palkatonta lomaako otettava töistä? Saako mitään tukea tms, jos on kotona esim 4 vko lasten vesirokon vuoksi? Sillä selvähän on, että lapset ja heidän hyvinvointinsa on etusijalla.Ja muuten, jos sisaruksista toinen on vesirokossa, mutta toinen ei (ainakaan vielä)...veisittekö toisen päiväkotiin, vai olisivatko molemmat tuon 2-4 vko poissa?

Kommentit (4)

tai sitten vuoroteltiin lasten isän kanssa. Terve lapsi meillä meni kyllä aina päiväkotiin. Työhommia pystyi tekemään yhden lapsen kanssa jonkun verran kotonakin, kun sairasteleva kuitenkin nukkuu reilusti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesirokko tarttuu herkimmin juuri ennen kuin näppylät ilmestyy. Jos toinen lapsesi ei ole vielä sairastanut vesirokkoa, pitäisin hänet myös kotona, sillä ei ole ihan reilua päiväkodin muita lapsia (ja ennen kaikkea heidän vanhempiaan) kohtaan, jos viet tautia tartuttavan lapsen ihan tahallasi hoitoon. Sitten kun tauti on jo takana, voisin viedä parantuneen lapsen hoitoon, ja hoidella toista kotona.Sinulla on oikeus perhesyistä tilapäiseen hoitovapaaseen tuon kolmen päivän jälkeenkin, jos et saa/et halua järjestää esim. mummua, vaaria tai MLL hoitajaa, mutta valitettavasti sehän on sitten palkatonta. Mutta tätä se elämä lasten kanssa on.Vesirokko nyt ei onneksi kestä välttämättä viikkokausia. Meidän poika sai vaan 2 päivää sairaslomaa ja viikonloppu siihen perään. Sitten näpyt olikin jo kuivia ja sai mennä päiväkotiin, kuumetta ei pahemmin ollutkaan. Tytöllä kyllä kesti yli viikon, ennen kui´n tartuntavaara oli ohi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat