Seuraa 

Meidän neiti ei tällä hetkellä suostu olemaan hetkeäkään sitterissä tai matolla itsekseen, vaan vaatii jatkuvaa seuraa.

Kommentit (4)

Sylissä hermostuu nykyään. Ennen meni paremmin, kun tuli vielä maitoa, mutta nyt kun imetys on loppunut, niin hermostuu sylissä. Nukkuu kyllä hyvin päiväunia, että hyvin jaksaa äitikin sitten seurustella välillä vauvan kanssa!

viihtyy ihan yksikseen. Kauemmin viihtyy sitterissä jos saa seurata mitä äiti puuhailee. Eli kun käyn suihkussa, tiskaan ja laitan pyykkiä niin saattaa viihtyy pitempäänkin seuraten.



Mutta kauaa ei ole siitä kun ei voinut hetkeksikään käsistä laskea ja oli aika rankkaa. Nyt helpottaa kun päivä päivältä huomaan pojan viihtyvän enemmän itsekseen. Tosin en raaski edes pitkiä aikoja yksin toista pitää, kuka nyt jaksaisi itsekseen möllötellä pitkiä aikoja.. :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tyttö on nyt 3,5 kk ja hyvin viihtyy itsekseen sitterissä tai lattialla puuhamatolla. Mielestäni hän viihtyy jopa liian hyvin itsekseen, köllötelisi omissa oloissaan vaikka hamaan tulevaisuuteen... Ja jos tylsäksi käy, hän pistää peukun suuhun ja nukahtaa. :O/

Yritänkin aktivoida pikku viilipyttyäni ottamalla hänet mukaan kotipuuhiin kantamalla häntä mahdollisimman paljon kantoliinassa tai rintareppussa. Samoin lattialla ja sitterissä oleillessaan käyn vähän väliä loruttelemassa ja lauleskelemassa, jotta neiti ei vallan " erakoituisi" . On niin vaikea ollut suhtautua hänenlaisensa " tyytyväiseen" vauvaan, kun esikoinen oli pelkkää tulta ja tappuraa tuossa iässä. Sitterissäkin viihtyi max. 5 minuuttia...

Että niin voi olla erilaisia saman perheen lapset...



Madu ja neidot 1v 7kk ja 3,5kk

ja viihtyy aika hyvin itsekseen sitterissä,sängyllä ja lattialla..varmaan jotain 15min-1h välillä. Eilen aamulla makoili meidän sängyllä aamulla 7-9 välin ja jokelteli vaan :) Riippuu aika paljon herran olotilasta..virkeänä ja kylläisenä jaksaa olla itsekseen..väsyneenä taas ei.



Ansku ja pojat 1v8kk sekä 3kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat