Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Vauvamme herkullisin puuro on tavallinen kaurapuuro. Teen sen veteen mikrossa ja lisään joukkoon hedelmää tai marjaa. Mutta mitenkäs reissussa. Voiko vauvalle antaa sellaisia puuropussista tehtyjä puuroja, joihin lisätään vain keitetty vesi? Esim. Eloveenaa? Niissähän on kai yleensä joku " hedelmä" mukana, siis sopivatko puolivuotaalleni?Sellaiset 2dl-tetrassa myytävät valmispuurot (esim. luomuinen marjapuuro) eivät jostain syystä oikein uppoa...

Kommentit (4)

Valmispuuropussit sopivat periaatteessa ihan hyvin. Vähänhän niissä on suolaa, eli siksi en itse niitä vielä puolivuotiaana antanut. Mutta kaupassahan on sellaisia vauvapuurolaatikoita (vauvanruokahyllyssä), joissa on sisällä jauhoa, joka sekoitetaan lämpimään veteen ja on heti valmista (eli siis ei tarvitse keittää vettä eikä jäähdytellä puuroa). Niissäkin on jotain hedelmää makuna ja ainakin meillä tavallisen kaurapuuron fani tykkäsi myös niistä puuroista.

on paljon enemmän suolaa, kuin pelkässä eloveenan kaurapuurossa. Eli minä en antaisi niitä puolivuotiaalle.Kannattaa kokeilla lapselle niitä valmiita lastenpuuroja (2dl pakkaukset) eri makuja. Meidän ei syönyt sitä marjaista luomua, mutta puolukkainen puuro kelpasi vähän liiankin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me ollaan ihan kotonakin käytetty Bone Nestlen hedelmäkaurapuuroa joka tosiaan tulee nopeesti, varsinkin jos on vedenkeitin.. keittää sillä vettä ja sekoittaa puurojauhot joukkoon. Meidän tyttö syö sitä ihan ilman hedelmääkin ja on suurta herkkua.. On kyllä aika kalliita mutta kyllä siitä riittääkin pitkäksi aikaa! Löytyy siis kaupasta lastenruokien lähistöltä..äiti+tytsy 7kk

Synnytyssairaalassa nimittäin oli keittiö rempassa, jonka vuoksi joka aamu saatiin samaa elovenan pikapuuroa. Eli pussissa oli pelkät hiutaleet ja päälle laitettiin keitetty vesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat