Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

r-testi näytti positiivista pari viikkoa sitten. Ongelmana on lähes täydellinen oireettomuus. Hyvin lievää kuvotusta on ollut ehkä yht. 5 minsaa, rinnat olivat arat yhden päivän, ja alavatsassa tuntuu silloin tällöin jotain aivan pientä nippailua. Epävarmuuksissani tein eilen uuden testin ja siihen tuli heti tosi vahvat kaks viivaa. Voinko luottaa siihen, että todella olen raskaaana??? Miten esim. tuulimuna tai kohdunulkoinen antaa merkkejä itsestään???

Auttakaa!

Kommentit (4)

Toisekseen, kaikille ei tule oireita mutta raskaus menee silti hyvin. Ota iisisti. Oli asiat sitten miten vaan, niin hermoilu ei auta mitenkään. Yritä nauttia nyt vaan.

Ja myöhemmässä vaiheessa vatsan kasvu ja synnytyssupistukset :)Ei raskaana ollessa automaattisesti kuulu olla kaikenlaista vaivaa, kaikille pahoinvointia ei tule ollenkaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin kolmannes naisista ei voi ollenkaan pahoin raskauden aikana. Osalla ei ole mitään oireita. Ei se kerro muuta kuin sen, että kehosi sopeutuu helposti raskaushormoniin.Ne huonosta olostaan valittajat ovat niitä äänekkäimpiä, niin helposti unohtuu, että monelle naiselle raskaus on vaivaton. Minulla on ollut kaksi täydellisen oireetonta raskautta.

Oksentajat haluavat jostain syystä pelotella niitä, joiden olo on hyvä. Kateus vie kalatkin vedestä vai miten se oli;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat