Seuraa 

Hei!Matti myöhäsenä olisimme elokuunalussa matkalla et.eurooppaan et.Ranska + pohj.Italia. Millä lautalla suosittelette 7v lapsen kera sekä olisiko parempi ajaa Ruotsi-Tanska yms vai suoraan lautalla? Jos Ruotsi-Tanska onko´hyviä / edullisia hotelleja matkanvarrella?? Kiitos etukäteen tiedoista.

Kommentit (3)

Me ajamme aina Ruotsin halki kun matkaamme Keski-Eurooppaan. Yölautalla yli Tukholmaan (joko Helsingistä tai Turusta) ja sitten Ruotsin ja Tanskaan läpi. Illaksi/yöksi ehtii Saksan puolelle (lautta Rödby-Putgarden, vai mitenhän nuo paikkakunnat kirjoitetaa). Meillä tuttavia Kielissä joten yövymme aina siellä, joten suoraan en osaa suositella mitään tiettyä hotellia.

Taitaa tuo Ruotsi-Tanska reitti viehättää sillä keksin (n.200km mutka) Legoland onkin melkein matkan varrella. Joten kiitos Teille tiedoista ja hyvää matkakesää....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme juuri lähdössä Suomea kohden :)Me ajalemme vain noin 600 km per päivä hermojen säästämiseksi (lapset 3,5v ja 7,5v).Tullessa tulemme Tanskan läpi ja sillan kautta Ruotsiin. Tukholmasta Siljalla Helsinkiin.Paluumatkalla tulemme taas Siljalla Hki-Tukholma ja sitten TT-linesillä Eteläruotsista Travemündeen.Tällä kertaa yövymme ketjuhotelleissa, koska heillä on (oli) hyvätr kesätarjoukset. Novotel ja Scandic. Katso olisiko ne voimassa vielä.Muutoin euroopassa usein yövymme Etap Motel -ketjussa. Formule 1 joskus myös, mutta niissä vessat on käytävÄllä yhteiskäytössä. Nuo kaikki ovat Accor-sarjaa.Hki-Travemünde on tietysti myös mahdollista. Olemme kerran menneet rahtilaivalla mutta meille se oli aivan liian rauhallista menoa. Kaipaamme actionia ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat